Steel Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Zdravím chci se optat pokud budu mít JB tak mi nebude fungovat fotogalerie a celkove funkce PS3 budou omezeny? (internet a PSN me nezajima) a jeste kdyz mam na jedne konzoli fw 3.41 a na druhe také muzu si normalne prenest date mezi sebou ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Proč by měly být funkce oemzeny? přibude ti jen nová a to instalace PKG souborů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Pokud máš na mysli backup propojením dvou PS3, tak ten nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 minimalne fotogalerie opravdu nejde.. tak je mozne, ze jeste nejake funkce nepujdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trotlos Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Pokud máš na mysli backup propojením dvou PS3, tak ten nejde. jde nedavno jsem to delal. ale nejak nechapu proc se na to pan steel pta a rovnou to netestne :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Zvláštní mám dvě PS3 3.41 - 3.50 a nejde to u 3.41 vyžaduje update fw na stejnou verzi jako je v druhé mašině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trotlos Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 pokud mas na jedne 3.50 je to normalni ze ta druha chce update ale steel pise "mam na jedne konzoli fw 3.41 a na druhe také" takze ani jedna PS3 nemuze vedet ze je na netu novejsi FW :-) takze preneseni obsahu je funkcni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Steel
Zdravím chci se optat pokud budu mít JB tak mi nebude fungovat fotogalerie a celkove funkce PS3 budou omezeny? (internet a PSN me nezajima)
a jeste kdyz mam na jedne konzoli fw 3.41 a na druhe také muzu si normalne prenest date mezi sebou ze?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.