richie Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Ahoj už ste na tom někdo drandil? Vypadá to jako novinka. http://www.alza.cz/mad-catz-xbox-360-wireless-racing-wheel-d189462.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidv1468623429 Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Jo asi to bude novinka, vypadá to dobře, hlavně závidím tu řadící páku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzur Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Dneska jsem koupil,zitra poreferuju pokud mi dojde+pridam nejake fotky a videa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzur Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Přikládám pár fotek: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostas Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Vypadá dobře. Škoda že nemá FFB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzur Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Jo to nemá,bohuzel mi prisel a byla na nem porucha,tak jsem jej pred chvili posilal zpatky na alzu,protoze po vlozeni baterii se ani nerozsvitilo kolecko,tak video jak se na nem hraje prihodim az mi volant vymeni.A to uz je druhy co reklamuju,nejdriv Microsoft a ted tenhle,no uvidime jak to dopadne.Podle videi na youtube ma microsoft dost poruchove volanty tak uvidim jak si bude stat tenhle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balda88 Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 Tak já už na volnu jezdím šestý den a zatím spokojenost. Jenom jsem nějak nepřišel na zpětnou vybrační vazbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzur Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Taky ho máš jo?Měl jsi v balení adaptér?Kde jsi ho kupoval?Ten popis je celkem ojeb,taky jsem nepřišel na zpětnou vibrační vazbu...U Microsoftu šel FFB jen po zapojení adaptéru a ten v balení nemám...A na stránkách Madtaczu se o nišem takovím nezminují.S pokojenost je hlavně s řadící pákou ale podle mě trošku předražený výrobek,asi hrajou na to že není konkurence.Microsoft ty svoje šmejdy přestal vyrábět tak je to jak to je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balda88 Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 jojo taky ho mám. kupoval jsem ho v alze a adapter jsem k němu taky nedostal. myslím si, aby byla zpětná vazba tak musíš mít ten adaptér aby jsi to tím napájel. řadící páku jsem ještě nezkoušel, jezdím s pádlama pod volantem :) podle mě je to cenově hozené někde jinde, aby prodali i tu horší variantu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
big_bart Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Kdyby to bylo mozne, napiste sem recenzi na tento volant, nikde na netu o nem moc neni zminka. Jak se s nim hraje, jestli ma aspon vibracni zpetnou odezvu atd. Diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar3ck Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Mno vypadá celkem hezky, uvidíme jaká bude výplata a možná se objevi i u mě, ale trochu me mrzi ta cena je dost nadsazená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
big_bart Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Pokud nebudou tento volant prodavat i nekde jinde v alze, tak asi cena zustane porad tak vysoka. Ale ani v zahranici neni o nic levnejsi, co jsem koukal tak se pohybuje okolo 2600. Skoda ze na x-ku nechodi logitech g25, to jsem celkem obrecel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 hodně jsem o tom volantu přemýšlel,ale ještě počkám až vyjde nějakej s 3 pedály :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Pokud nebudou tento volant prodavat i nekde jinde v alze, tak asi cena zustane porad tak vysoka. Ale ani v zahranici neni o nic levnejsi, co jsem koukal tak se pohybuje okolo 2600.Skoda ze na x-ku nechodi logitech g25, to jsem celkem obrecel. Přesně... na PS3 je volantů hodně, ale na XBOX je vlastně jediná nabídka aktuálně od MAD CATZ... výbornej Logitech FX Axial už se taky nedělá :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
big_bart Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Tak co chlapci, ti kdo z vas vlastni tento volant, napise uz nekdo nejakou recenzi na nej nebo ne? :D Thx predem. to Zoombik: JJ axial je super, ale opravdu se neda sehnat, ale nechapu, kdyz logitech udelal tak super volant, proc nepokracoval dal ve vyvoji a neudelal z5nou kompatabilitu u modelu G25 popr. G27 i na XBOX . Nehlede na licenci mrkvosoftu. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Nevím, jestli se mi to zdá, ale z těch fotek vypadá dost "plastově"... Recenze by se šikla no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Nevím, jestli se mi to zdá, ale z těch fotek vypadá dost "plastově"... Recenze by se šikla no přesně tak podle mě je to úplnej plasťák :// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 no tak, ma tento wheel niekto ? zisla by sa nejaka mini recenzia od niekoho kto s nim uz hrava, atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.