Martinor Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Zdravím, mám PSP 3004 s FW 6.20.Chtěl bych si na něm zahrát hry.Čím můžu ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Počkej ka myslíš "chtěl bych si na něm zahrát hry"? No tak strčíš do toho UMD (takovej dosk v bílím obalu, bývá na něm nápis která to je hra :D) necháš to načíst a pak klikneš na UMD obrázek ve složce games. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 na něm už si už stahnu te hry nezahraješ tady máš ale jeden program HBL http://console-forum.net/showthread.php?t=97189 a přes něj pustíš HBL hry apli a emu a Shadow222 ty se k němu chováš jak male děcko ale to je jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blooman Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Taky by mě zajímalo... :) KOSScz ... Dík. Ještě že sem fatko nevyhodil a flashnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 :D :D :D tjn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stevens129 Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Shadow:U tvého příspěvku jsem se krutě zasmál xDD Blooman:Buď rád že máš fatko a žes to nekoupil v dnešním shopu protože bys měl 6.00-6.20 a to je dost na **** ještě že mám taky dvě jedno sice 6.20 :( ale jedno 5.03 :) K tématu:Kámo ty asi neumíš číst že a si tak línej abys do vyhledavače tady na foru napsal a nebo si to tu trochu prošel a určitě bys narazil na sekci Psp pro začátečníky..A jinak máš 6.20 co takže prostě si musíš kupovat jak už řekl shadow takové ty malé plasty nebo-li umd xDD které něco stojí (co se týče mně když už si kupuju umd tak z bazaru vyplatí se to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Martinor
Zdravím,
mám PSP 3004 s FW 6.20.Chtěl bych si na něm zahrát hry.Čím můžu ?
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.