Frewwww Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Porad te mi prosim nekdo nejakou podobnou hru jakou GoW nebo Dantes Inferno. Děkuju. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Říjen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 To fakt neexituje nejaka podobna hra?:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bunny1468622758 Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Už si hrál ten nový díl Gow? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Říjen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 az za tejden :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bunny1468622758 Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 az za tejden :( No jo, promiň, nevěděl jsem, že to vycházi až za pár dnů... :D GoW totiž nesleduju, nehraju... :D Tak to tu chvíli už vydržíš ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Říjen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 snazim se ale nejde to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Frewwww
Porad te mi prosim nekdo nejakou podobnou hru jakou GoW nebo Dantes Inferno. Děkuju. :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.