Frewwww Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Chtel jsem se zeptat k čemu slozi ve slozce ISO ta slozka VIDEO ? Zkousel jsem tam davat video ale nic se neukazalo. :blink1: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Pro videa ve formátu ISO - ripy UMD filmů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Slouží pro zálohy UMD filmů v ISO (možná i CSO, nevím...). E:// tekk rychlejší. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Říjen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Ale oba dostanete :thanks: Děkuju! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Frewwww
Chtel jsem se zeptat k čemu slozi ve slozce ISO ta slozka VIDEO ? Zkousel jsem tam davat video ale nic se neukazalo. :blink1:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.