Sun Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Zdravím, vlastním tento USB WiFI adaptér, ale nemůžu přijít na to, jak pomocí něho připojit DSko přes moje PC k internetu (mám WIFI internet) Jde to vůbec nějak? Díky za jakoukoliv radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Myslim, ze ti hodne pomuze TENTO NAVOD. Ja mam sice net reseny pres modem od UPC, ale diky tomu navodu jsem se stal online i pres dsko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sun Odesláno Říjen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Díky, ale já mám Windows 7 :( A ten program Wireless Utility se na něm nenaistaluje, mám 64 bitovou verzi. Přitom mám úplně stejný USB klíč, takže by to mohlo jinak jít :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kiwaf Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Ze stránek TP-Link jsi zkoušel instalovat poslední verzi? http://www.tp-link.com/support/download.asp?a=1&m=TL-WN322G&h=V3 Měla by být i pro W7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sun Odesláno Říjen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Zkoušel, ovladač se bez problémů nainstaloval, ale nenaistaloval se software, pomocí kterého se mám připojit (nastavit jej jako Access Point). takže nevím jak pokračovat dál, protože tento software pro Win 7 není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sun
Zdravím,
vlastním tento USB WiFI adaptér, ale nemůžu přijít na to, jak pomocí něho připojit DSko přes moje PC k internetu (mám WIFI internet) Jde to vůbec nějak? Díky za jakoukoliv radu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.