Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nové NDS XL - jakou kartu


jita

Otázka

Mám novou konzoli DS XL. Koukám jakou Flash kartu použít, ale nevím kterou. Jestli DSTTi nebo Acekard. Opravdu nevím kterou. Jde o jednodušší obsluhu - není pro mě problém stáhnou něco z internetu a nahrát na sd kartu. Jen musím vědět co. Prohlížela jsem návody,ale o konzoli XL toho moc nenašla. Vím, že to je DSi, ale možná se od staršího DSi trochu liší a nemusí to fungovat. Nerada bych nějak nakopla systém..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Díky, na Supercard také možná někdy dojde. Teď mi šlo o to objednat kartu, která se dá koupit zde a to je jednoznačně acekard. Nechce se mi posílat peníze do zahraničí. Naše banky si za to naúčtují poplatky a ty ceny poštovného jsou také zlodějské - když to budou posílat třeba z GB do D tak je to poloviční, zato sem to stojí - darmo mluvit. Dokud budou ty zlodějské platby nebudu ze zahraničí objednávat nic i když mě štve, že některé věci se nedostanou na náš trh - proto chci také kartu a zkusit sehnat to co sem distributor nedovezl. Stejně je toho hodně v angličtině, aspoň se v ní trochu pocvičím. Jinak protože mě živí programování, co se dá a není zbytečně předražené, pořídím a nebo koukám po open source. Je to jen takový malý protest proti distributorovi, který se dováží většinu pro děti a pro dospělé brain training a myslí si, že to stačí.... Chybí mi propracovaná rpg s možností rozvoje postavy dle mého přání s pěknou grafikou.

Podotýkám, že to opravdu mám na cesty do práce. Rady typu je lepší pc a nebo xbox jsou mi na dvě věci. Doma mám nb a na něm Oblivion. Jenže doma nemám čas - než uklidím, uvařím, obstarám co je potřeba je skoro noc. Tak občas o víkendu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak, porovnávat handhelda s PC nebo s velkou konzolí je trošku mimo kategorii:). Ale máš pravdu, jestli pořádné RPG? tak tam. 3D grafika na DS pokulhává, ale vývojáři se snaží vymačkat ze stroje co nejvíc. JInáč RPGček tohoto stylu na DSku moc nenajdeš, spíše klasické rubačky ve stylu Castlevania. Pokud jsi ze staré školy, budeš mít široký výběr nejen z RPGček. Například doporučuju strategie, ty se na DSku hrají dobře. Anebo vyzkoušet hry, které se na kompu nikdy neobjeví (a přitom jsou lahůdkové), namátkově třeba Ace Attorney, Zelda, Professor Layton (pokud vynikáš v angličtině a nezabila sis mozkové buňky čicháním toluenu, tak toho jasně doporučuju:)) nebo klasického Maria a jeho brášku Luigiho.

Holt je DSko jiná kategorie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

V původních příspěvcích nebyla ani zmínka o nějakém cestování, edit byl až o dva dny později. Takže poznámky typu "nečteš" si nech.

Reakce to byla na tvoje stížnosti, ohledně nepřítomnosti určitého typu her. Pořídit si platformu a až poté si stěžovat, co na ní není je mimo.

A mimochodem, rozbalit PC v autobusu není zas takový problém.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jenom technická - když máš kreditku a na ní zařízenej Paypal, neplatíš žádný (až tak) zabijácký poplatky bankám. A bez toho se IMO stejně neobejdeš, ať už budeš tahat věci od Číňanů nebo z Ebaye nebo Amazonu nebo odkudkoliv odjinud. A už název obchodu jako Zeroshippingzone naznačuje, jak zlodějské jsou jejich poplatky za poštovné :D

Chybí mi propracovaná rpg s možností rozvoje postavy dle mého přání s pěknou grafikou.

To je dost smůla, protože Japonci to maj hozený jinak. A primární trh pro Nintendo je ještě pořád Japonsko a gaidžinové můžou bejt rádi, když sem tam něco upadne (viz třeba release data)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu