coudy737 Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Zdravím, Mám problém se svým dualshockem 3. Poté co jsem ho připojil k PC a následně zpátky k PS3 tak mi špatně funguje, tlačítka L2 a R2 nefungujou, občas vynechává a připojit ho k PS3 jde jen přes USB kabel. Předem díky za jakoukoli odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Zkusil jsi zmacknout resetovací tlačítko při zapnutém ovladači a znovu spárovat s PS3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 coudy737 Odesláno Říjen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Díky, zjistil jsem že mi tam to tlačítko chybí, tak jsem dal ovladač reklamoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Lol, to opravdu jdë? :D Není to jen ¨neorigo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
coudy737
Zdravím,
Mám problém se svým dualshockem 3. Poté co jsem ho připojil k PC a následně zpátky k PS3 tak mi špatně funguje, tlačítka L2 a R2 nefungujou, občas vynechává a připojit ho k PS3 jde jen přes USB kabel.
Předem díky za jakoukoli odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.