fanny1989 Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Já jsem připraven koupit ipad, ale dnes jsem našel Eken M008 je velmi podobná s ipad, cena je mnohem levnější. Jsem v pokušení cenou. Ale já nevím, jestli je to reálné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 s ipadem to má společný jen tvar... Díval jsem se na recenze tohodle čínského a je to pomalé, seká se na tom i psaní na klávesnici,..Ale dělej jak chceš jsou to tvoje prachy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterSweter1468624034 Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Já jsem připraven koupit ipad, ale dnes jsem našel Eken M008 je velmi podobná s ipad, cena je mnohem levnější. Jsem v pokušení cenou. Ale já nevím, jestli je to reálné? Hele iPad je draha hracicka, ale je to proste sleha!!! Ty cinske sracky a obdobne "x"pady jsou sice za pakatel, ale totalne na nic...hrozne rozliseni, pomale, seka se to...no des... Fakt nebrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sharkbu Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Já jsem připraven koupit ipad, ale dnes jsem našel Eken M008 je velmi podobná s ipad, cena je mnohem levnější. Jsem v pokušení cenou. Ale já nevím, jestli je to reálné? EKEN M008 je dost dobrý! Pokud chcete koupit levné jedno, jak se o této :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.