Flack Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Čus, je pro mě složité moc si udělat sám JB na PS3 mojem...je tu někdo poblíž Ostravy (nejlíp Č. Těšín), kdo by byl ochotný mi ho udělat? A popřípadě, kolik bych za to dal...nebo kdo zná nějakou prodejnu, co to dělají. Díkes! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Co je složitýho na zastrčení zařízení do USB a spuštění konzole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 tekken90: on se ptá kdo by mu ho postavil a ne jak se používá :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Tak ať si koupí hotovej JB nebo třeba Teensy, který dokáže naprogramovat i slepice, když se kolem Eneteru nasype zrní :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Flack Odesláno Říjen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 tekken90: I kdybych koupil Teensy, tak tam přece musím nainstalovat nějaký Backup Manager, ať můžu spouštět hry, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Ano, dvakrát stisknutí X v menu PS3. http://console-forum.net/tema/103583-ps3-jailbreak-faq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Flack Odesláno Říjen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Jasné ;) kdybych nesehnal nikoho, kdo by mi to udělal, koupím hotové, ale jinak dík ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 davidsonn1996 Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 kdyz si updatuju konzoli na v 3.50 pujde mi JB nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Flack Odesláno Říjen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Myslím, že JB funguje jen do 3.41 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 davidsonn1996 Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 me se zda ze psali ze uz i 3.42 ale takja ho jeste nemam ale bojim se ze ted budu updatovat normalne a pak jak si ho koupim nebudu moc hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Ne funguje pouze na FW 3.41 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stelon Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Ahoj lidi chci se zeptat když teda koupim jairblake to znamena že potom si mužu stahnout hru z netu dat na nakou flashku a nainstalovat na hdd ps3ky? nebo jak to jde diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Přesně tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 De se to použit na vice ps3??? mam doma 2 ps3ky. že bych to strčil a nainstaloval a strčil do druhe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 froxic Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Jo jde to, ale hrat muzes asi jenom na jedne kde budes mit ten JB strceny, i kdyz.. mozna se da behem pusteni hry uz odpojit, ale to nevim - JB nevlastnim (Mam uz FW 3.50 pro GT5) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Nebude trvat dlouho a GT5 půjde i na 3.41 :D vycházím ze situace kolem PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 az tak slavne bych to mozna nevidel.... ps3 a gt5 jsou pro sony trochu jinej orisek nez psp... myslim ze si na tom da zalezet... a stejne tak ochrana sony v ps3 a psp je trochu rozdilna a neprijde mi uplne idealni srovnavat psp s ps3... ale uvidime je mozne ze sony precenuju a "hackery" podcenuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Flack
Čus, je pro mě složité moc si udělat sám JB na PS3 mojem...je tu někdo poblíž Ostravy (nejlíp Č. Těšín), kdo by byl ochotný mi ho udělat? A popřípadě, kolik bych za to dal...nebo kdo zná nějakou prodejnu, co to dělají. Díkes!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.