placek Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Hm...mám menší dotaz:mám v ruce Ipod Touch,ale nevím zda je to 2 nebo 3 generace? Battery Magic ukazuje 2 gen,ale další program 3gen.Otázka zní-jak bezpečně poznat co je to za generaci? EDIT:měl jsem v ruce už dost Ipodů apod,ale toto se mi stalo poprvé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Hm...nikdo neví? Zajímavé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Pokud je to iPod touch 8GB tak je 2. generace stejna jako 3. generace, neni v nich zadny rozdil. Pokud je to iPod Touch 16GB je to urcite 2. generace, protoze ta uz se ve 3. generaci nedela, no a pokud je to 3.generace (32GB) tak by mel byt rozdil oproti 2.generaci (32GB) patrny v rychlosti, podpore iOS4 (multitasking nativne podporovan) a vydrzi baterie. Jestli ma 64GB je to jedine 3. Generace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 co máš? 8gb nebo 32 nebo 64?8gb je 2g a ty vyšší už jsou 3g a pokud máš ios4 tak to poznáš podle toho jestli tam máš mulititasking(2g nestíha a proto ho nemá) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 http://www.everymac.com/ultimate-mac-lookup/ sem zadej modelové číslo ipodu a zjistíš co je to za verzi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Ahoj, vím, že existuje stránka, kde je vše dopodrobna vypsané - jak poznat, který model. Vím, že to bylo rozlišeno podle počtu vyrytích řádků na zadní straně ipodu. Snažím se tu stránku teď znovu najít - zatím se to nedaří, ale hodím ti odkaz až se mi to povede. EDIT: Tady: http://support.apple.com/kb/ht1353 The iPod touch (3rd generation) can be distinguished from iPod touch (2nd generation) by looking at the back of the device. In the text below the engraving, look for the model number. iPod touch (2nd generation) is model A1288, and iPod touch (3rd generation) is model A1318. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Díky všem už jsem to zjistil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.