david09 Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 nevite nekdo kde ziskat palivo(fuel) do tanků? Dekuji za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 jo je dost dobra.nadherna grafika,pekne animace a zvuky.Ve skole o prestavkach stale hrajeme multiplayer.Dle meho mineni 2.nejvetsi prekvapeni roku(PSP scena)(1 je gow gos) ale go gos je z minulýho roku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaQic Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 nevite nekdo kde ziskat palivo(fuel) do tanků?Dekuji za odpoved. Taky nevim :-) podle me ho dostaneš jen do misí kde tanky potřebuješ... nebo fakt nevim... ještě mě napadá jestli nejde někde po mapě sehnat stejně jako ty ammo packy pro vojáky... Btw: hodně luxusnííííí hra! když se do toho zažerete tak to stojí za to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrtan Odesláno Leden 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 muj rekord je 8 hodin :-D mně to chytlo :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david09 Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 ale go gos je z minulýho roku.. Ale tahle hra vysla na PSstore uz nekdy v pulce listopadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillDalos Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Poradil by mi někdo dobrou strategii na 9tou misi? To je ta jak musím přežít s engineerem 14 kol.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrtan Odesláno Leden 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 zakempi se na spawnu a toho enga schovej za kridlo, porid si 2 snipery, 2 bazooka a zbytek normalnich vojaku, nestrilej a cekej az ti sami budou chodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.