FrederickVI Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Zdravím, mám LCD monitor LG Flatron M228WD ( ) A mám tam v HDMI Xbox 360. Normálně na tom hraji, ale občas když zapnu Xbox, tak monitor píše „Není Signál”. Nevíte co s tím? Docela mě to rápí :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pietro Fofista Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 když připojíš xko přes hdmi do monitoru, tak v něm musíš přepnout zobrazování s VGA na DVI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chicharito Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 já to mám propojené pře VGA ....monitor přepnu na RGB ale nejde zvuk ,....nevíte proč ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Protože VGA nevede zvuk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chicharito Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Protože VGA nevede zvuk? ale ja u toho mam i zapojene cinche Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 No ale tak to se musí nastavit v Xku, že audio výstup máš přes Cinche... jak přesně to máš zapojený? HDMI-VGA kabel a Cinche zvuk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pietro Fofista Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 VGA-(Video Graphics Array) je anolog a funguje jednosměrně a zvuk nevede, pouze video.... jedině přes DVI je zachován digital a tam to jede i se zvukem...pokud taháš video z hdmi a zvuk s analog výstupu zvlášt musí to fungovat...( u slim verze už to nejde, může být využita pouze jedna možnost výstupu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chicharito Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 No ale tak to se musí nastavit v Xku, že audio výstup máš přes Cinche... jak přesně to máš zapojený? HDMI-VGA kabel a Cinche zvuk? jj vga kabel a cinche zvuk ....... obraz jde vpohode ale zvuk vubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chicharito Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 jinak muj monitor http://www.alza.cz/lcd-panel-s-tv-tunerem-lg-flatron-m228wa-bz-d75724.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pietro Fofista Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 jinak muj monitor http://www.alza.cz/lcd-panel-s-tv-tunerem-lg-flatron-m228wa-bz-d75724.htm nechápu proč u tohoto typu nevyužiješ DVI připojení a máš to bez problémů....stačí ti tento kabel http://www.eva.cz/zbozi/49585/kabel-hdmi-dvi-d-1-5m-hama-56443/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chicharito Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 nechápu proč u tohoto typu nevyužiješ DVI připojení a máš to bez problémů....stačí ti tento kabel http://www.eva.cz/zbozi/49585/kabel-hdmi-dvi-d-1-5m-hama-56443/ dík moc , předpokládám , že obraz bude stejný jako jako přes vga a zvuk konečně pojede ....jinak sry ....mám xbox pár dní a moc se nevyznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pietro Fofista Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 dík moc , předpokládám , že obraz bude stejný jako jako přes vga a zvuk konečně pojede ....jinak sry ....mám xbox pár dní a moc se nevyznám obraz bude lepší, protože DVI umí větší rozlišeni jako VGA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chicharito Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 obraz bude lepší, protože DVI umí větší rozlišeni jako VGA okay , díky moc ...... ale stejne me zaráží , proč nejde ten zvuk u toho VGA pres cinche :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pietro Fofista Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 okay , díky moc ...... ale stejne me zaráží , proč nejde ten zvuk u toho VGA pres cinche :-( tak napiš jakým způsobem to máš zapojené! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chicharito Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 tak napiš jakým způsobem to máš zapojené! obraz mám přes VGA a audio pres cinche ( červený a bílý ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pietro Fofista Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 obraz mám přes VGA a audio pres cinche ( červený a bílý ) no a vga jde z hdmi a cinche si použil z klasického výstupu xka? nebo máš kabel, který je větvený s hdmi do vga plus audio cinche? a ty cinche máš zapojené kam, do jiného audio media? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chicharito Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 no a vga jde z hdmi a cinche si použil z klasického výstupu xka? nebo máš kabel, který je větvený s hdmi do vga plus audio cinche? a ty cinche máš zapojené kam, do jiného audio media? mam větvený kabel který jde ze speciálního výstupu xka do vga na monitoru a do audia na monitoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pietro Fofista Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 mam větvený kabel který jde ze speciálního výstupu xka do vga na monitoru a do audia na monitoru v tom případě by to mělo jít a chyba bude někde v nastavení, ale spíše v monitoru než na xku... jednoznačně to vyřeší kabel, o kterém jsme se již bavili.... myslím, že vyřešeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 v tom případě by to mělo jít a chyba bude někde v nastavení, ale spíše v monitoru než na xku...jednoznačně to vyřeší kabel, o kterém jsme se již bavili.... myslím, že vyřešeno Ano, vyriesene v inom topiku. Pchal audio cinche do audio na kompozit, resp. komponent. Pre RGB/DVI ma na monitore audio jack 3,5mm. Kupou redukcie "2xcinch-jack 3,5" problem vyrieseny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FrederickVI
Zdravím, mám LCD monitor LG Flatron M228WD
( )
A mám tam v HDMI Xbox 360. Normálně na tom hraji, ale občas když zapnu Xbox, tak monitor píše „Není Signál”. Nevíte co s tím? Docela mě to rápí :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.