dateli Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 Ahoj v sobotu jsem koupil volant Logitech Driving Force GT Gran Turismo a bez manualu Nemohu ho nikde najit Nepomuže mi někdo Předem děkuji Nějak se nemohu domluvit s tym volantem jezdim dneska cely den ale vysledky jsou strašne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 Co konkrétně potřebuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 http://wapedia.mobi/en/Logitech_Driving_Force_GT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dateli Odesláno Říjen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 Co konkrétně potřebuješ? Ahoj potřebuji nějak nastavit ten volant aby se mi jezdilo co nejlip ja to koupil a připada mi že snad ani to auto nejde pořadně udržet na cestě Zkoušel jsem to na F1,Grant Turismo (PS3) Je tam sice nějake nastaveni jak je červene kolečko ale to mi nějak nepomaha Spiše ani nevim co na co je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froxic Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 To červené kolečko je k GT5 abys mohl nastavovat některé parametry vozu přímo za jízdy (poměr brzd, atd). Nicméně pokuď se ti jede blbě, tak toto kolečko s tím nemá absolutně nic společného. A k tomu natavení volantu - měl by jít nastavit force feedback (síla jak to škube) a pak v některých hrách rozsah ve stupních - toď vše. Malá rada nakonec. Jak jsem si koupil volant, tak jsem z toho byl taky trošku vedle a moc mi to nešlo, chce to jenom cvičit a cvičit (pokuď umí jezdit v reálu, bude to pro tebe určite plus :D). Teď jezdím LFS vždy mezi prvními a GT5 Prologue to samé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dateli Odesláno Říjen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 froxic Diky ti za vysvětleni Asi to bude tim že mam malo naježděne s volantem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ege Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 Vlastním tento volant taky, je to jenom o zvyku, zajezďi s ním pár hodin a zvykneš si na to, ale je lepší to v některých hrách nastavit jako jsou Shift, GT5, Grid apod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.