elment Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 Rdá bych s někým nasdílel auta v GT PSP. Mám jich asi 100, ale rád si rozšířím sbírku. Jsem z Ostravy, občas bývám na Vsetíně či v Brně a 28.10. budu v Chotěboři na Festivalu Fantazie. Případně přijedu někam v rámci Moravy. Také bych potřeboval převést auta z US verze do UK (bohužel jsem hru rozehrál na US verzi a až později dokoupil UK UMD). Nevíte jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 za tejden si kupuju gt takze az budu nejaky mit muzem to nekdy vymenit,bydlim 36 kilo od brna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elment Odesláno Říjen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 Tak to už je z Ostravy fakt poněkud z ruky. V Brně bývám velice nepravidelně a do vydání GT5 tam asi nebudu. Jedině, že se sejdeme někde na půl cesty. No uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 Starej dobrej vsetín..klidně bych sharoval, ale nemam tam skoro zadne auta :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elment Odesláno Říjen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 Tak na Vsetíně budu tuto sobotu, tak to můžeme zkusit, i když nemáš moc aut. Potřebuji zkusit, zda jdou nasdílet auta mezi UK a US verzí (UK originálku mám - zapůjčím). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elment Odesláno Říjen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 Tak nic no. Max96 se neozval, takze jsem nenasharoval nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Potřebuji zkusit, zda jdou nasdílet auta mezi UK a US verzí (UK originálku mám - zapůjčím). to tě zklamu, to bohužel nejde, mam to vyzkoušený -> hru ani nepropojíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elment Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 to tě zklamu, to bohužel nejde, mam to vyzkoušený -> hru ani nepropojíš Ajajaj. Tak to je špatné. Protože mám hromady aut na US verzi a mám podezření, že pak nepůjdou importovat do EU verze GT5. Zkoušel jsem nějaký postup na konverzi US save do EU, ale nefungovalo mi to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elment Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Zase jsem zkoušel Deemer plugin a převést US save do EU verze hry a zase to nejde. Ach jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Kdyz chces auta a nudu mas cfw tak stahni cwcheat nacheatuj 99.000.000 credits a mas auta ktery chces... Ale je to nuda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elment Odesláno Listopad 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 Kdyz chces auta a nudu mas cfw tak stahni cwcheat nacheatuj 99.000.000 credits a mas auta ktery chces... Ale je to nuda! Tak je to řešení, jak si přetáhnout kolekci aut, které už mám. Koupím si jen ty, kdeté jsem si poctivě nakoupil v US verzi. Stejně pak půjde auta importovat pouze do arcade modu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 Yo no ale stejne me to prestal bavit a zacal sem hrat nomalne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elment Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Tak nelze importovat auta z americké GT PSP do evropské GT5. Z evropské to pochopitelně jde. Takže holt jdu na cwcheat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.