Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Gran Turismo PSP - car sharing (sdílení aut) na Moravě

elment

Recommended Posts

Rdá bych s někým nasdílel auta v GT PSP. Mám jich asi 100, ale rád si rozšířím sbírku. Jsem z Ostravy, občas bývám na Vsetíně či v Brně a 28.10. budu v Chotěboři na Festivalu Fantazie. Případně přijedu někam v rámci Moravy.

Také bych potřeboval převést auta z US verze do UK (bohužel jsem hru rozehrál na US verzi a až později dokoupil UK UMD). Nevíte jak na to?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to tě zklamu, to bohužel nejde, mam to vyzkoušený -> hru ani nepropojíš

Ajajaj. Tak to je špatné. Protože mám hromady aut na US verzi a mám podezření, že pak nepůjdou importovat do EU verze GT5.

Zkoušel jsem nějaký postup na konverzi US save do EU, ale nefungovalo mi to.

Odkaz ke komentáři

Kdyz chces auta a nudu mas cfw tak stahni cwcheat nacheatuj 99.000.000 credits a mas auta ktery chces... Ale je to nuda!

Tak je to řešení, jak si přetáhnout kolekci aut, které už mám. Koupím si jen ty, kdeté jsem si poctivě nakoupil v US verzi. Stejně pak půjde auta importovat pouze do arcade modu...

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu