Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Vše potřebné o hrách MHF...

Pit-Bull

Recommended Posts

- Budu jsem psát všechny moje otázky na tuto hru (Monster Hunter Freedom...) a snad se dočkám odpovědí. :)

- Topic pls nemažte, může se hodit i ostatním uživatelům.

- Nezodpovězené otázky

- Zodpovězené otázky

- Odpovědi na otázky

1. Kolik vyšlo těchto her? Vyšly čtyři hry a pátá se připravuje. (2011)

2. V jakém roce vyšla každá z těchto her? První hra vyšla v Evropě roku 2006 a zatím poslední 2009. (MHFU)

3. Je to nejlepší RPGčko? Ano (2) - Ne (0)

4. Čím se liší díly této hry? Nové zbraně, útoky, monstra, dekorace, armory, zbraně a mapy.

5. Je tato hra na levely? Není.

6. Jak dlouho zhruba trvá herní doba této hry? Herní doba je velmi dlouhá.

7. Má aspoň jeden z těchto dílů MHF multiplayer? Ano všechny. (pouze Ad-Hoc)

8. Co znamená výraz ''HR''? Hunter rank.

9. Kde se dá najít multiplayer? Gatherling hall.

10. Jak zhruba dlouho trvá než se naučíte základy této hry? Zhruba 10 hodin.

11. Maximální počet hunter rank? Max. počet je HR9.

Otázky budu stále přidávat - Děkuji za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1) hodně MHF , MHF2, MHP2ndG, MHFU, MHFO, MH2, MH Tri, MH Nikki poke poke airiu village (nevim zkratku), MHP3rd G(Plná verze 1. prosince) ...

2)nejstarší MHF 2004 nejnovější MHP3rd G konec roku 2010 (kdybych tady psal každej díl i ty na mobil a u všeho datum byl bych tady ještě zejtra.)

3)Pro mě ano.

4)liší se více zbraní, nové styly zbraní, nové útoky, nová mmonstra , nový dokorace, nový armory, zbraně,mapy ...

5)nn ale na HR

6)No hraju to pár tisíc h a neumym to nejlíp :D

7)Všechny xD

Odkaz ke komentáři

1) MHF,MHF2,MHFU,MHP2nd G, MHP3rd G, MHcats

2)MHF 2004 MHF2 myslym 2005 MHP2nd G a MHFU 2007/08 MHP3rd G 2010 a MHcats 2010.

8 )HR je zkratka Pro Hunter Rank

9)V Gatherling hall

LoL musim u za osmé mýt mezeru protože dohromady osum a závora je smajlík xD 8)

a ještě k 6) řeknu to takhle za 10 h se to nenaučíš ani za 20 ani za 30...

Odkaz ke komentáři

dan-dan-dan děkuju ti že se dělíš ze zkušenostmi i z ostatními fanoušky této hry

1.-2. Myslel jsem že hry MHF.. jsou teprve tři (když nepočítám ten nový díl co má vyjít na konci roku) ale radši jsem pls hoďte odkaz na tu stránku kde je napsaný kdy a jaké hry vycházejí. (Odtamtuď si to radši opíšu). Thx

A přidány otázky 10 až 12. a může odpovídat i někdo jiný jinak zatím děkuji dan-ovi. :)

Odkaz ke komentáři

3. Je to nejlepší RPGčko?

On o tom ještě někdo pochybuje? (řekni mi u jakýkoliv jiný hry jsi slyšel o lidech, kteří hru hráli déle než 100 hodin? tady to ale bývá několikanásobně víc)

10. Jak zhruba dlouho trvá než se naučíte základy této hry?

Základy se naučíš tak za 10 hodin

Já se všechny věci naučil až asi v 400 hodinách hraní :lol: (v té 4stovce jsem zjistil, že monstra nemusím zabíjet, ale dají se i chytit :lol:)

Odkaz ke komentáři

Otázky 11 a 12 jsem vymazal

(11. Co udává Hunter rank - To jsou jako levely ne?? jde to taky od 1 až do xx?

12. Kde najdeme Gathering hall - Nevšiml jsem si že je až úplně ve hře v té vesnici xD většinou je multiplayer hned v menu)

Ale chtěl bych se zeptat i na pár otázek mimo popis tématu (popřípadě je tam taky doplním)

1. Jsou nějaké podmínky na to abych mohl hrát multilayer?? mě to tam nechce pustiti :(

2. Hraje hodně hráčů multiplayer ve hře MHF Unite?

3. Je Unite nej. z kolekce her MHF..?

4. Dá se ve hře Rybařit, Těžit krumpáčem, Zlepšovat věci u kováře, atd..?

5. Kolik má tato hra zhruba map (a kde najdu ty bosse co jsou na youtube? :D)

6. A ještě jsem určitě na nějaké otázky zapoměl přes to koupání xD kdyžtak doplním thx :D

Odkaz ke komentáři

1. Musíš mít zapnutej WLAN... :D A musí u tebe někdo být, neni tam totiž infrastructure, ale pouze Ad-Hoc (bohužel)...

2. Tolik, kolik máš u sebe hráčů... :D (Ad-Hoc)

3. Na PSP zatim jo, i když je to to samý jako MHF2G, tam je rozdíl jenom v jazyce hry... Ale když myslíš z celé kolekce tak je na 100% nejlepší MHFO(Monster Hunter Freedom Frontier Online), ale to je na PC...

4. Všechno co si vypsal se dá dělat...

5. Neřeknu ti z hlavy kolik je tam map, docela dost... :D (bossove se ti postupne budou otvirat, najdes je treba v GH)

Odkaz ke komentáři

Tuhle hru hraju poměrně malou dobu a tak se to zatím učím ale i tak si myslím že je to dost složitá hra si všechno pamatovat a věďet co je nej. na tohle monstrum a co na tohle :)

1. Není Infractrukture?? O.o :((( Buuuu!!!!! a bude v dalším díle 3G?

2. Monster Hunter Freedom Frontier Online jsem nikde nenašel :( takže ani nevím HW nároky ani rok vydání :((

3. kolik je max. Hunter Rank?? (level) a jsou ve hře napsané zkušenosti do dalšího ''LVL''??

4. musím dělat questy nebo můžu i zkoumat celou mapu obrovskou jen tak?? já totoiž nejdál dojdu na 8 úsek ledové mapy a dál to asi nevede ani bossové nikde :((

5. Hrál jsem nové demo toho MH... 3G a tam máte mapu hned vydět a v každe zemi je 1 hlavní boss vydět i na té mapce (to je božííí xD) jen pro zajímavost :)

Odkaz ke komentáři

1. v novym díle bude....

2. Je to na PC, a registace,instalovaní atd. je malikno složitější, ale dan-dan-dan na to udělal návod.... A nevim na co potřebuješ vědět rok vydání... :D To fakt nevim :D

3. v MHFU je max. Hr9, v MHFO je max Hr 999 :D (je to rozdil, ja vim :D)

4. můžeš jí zkoumat, ale v tom questu máš jen jeden úkol (většinou :) )... V prvních questech nebudeš mít velký bosse, jenom takový ty malý monstra...

5. To demo jsem ještě nehrál, ale to můžeš mít i na MHFU... Když si vezmeš mapu a budeš mít skill Physics Vic, uvidíš to taky :D

Odkaz ke komentáři

1. Bude jak to víš tak brzo? když to v Evropě výjde až tak na jaře :D ale dík to se na tu hru těším ještě víííc!! to bude hrát každej xD

2. rok vydání jen tak pro zajímavost jestli bych to rozchodil na PC xD ale to asi nepotřebuju na PC když to mám na PSP xD

3. jen HR9?? tak to na další Hr trvá tak měsíc ne? :D a je někde napsaný kolik zkušeností mi ještě chybý? :)

4. jj vím ale až je odemknu tak je tam (ty bosse) budu pokkávat normálně už ne? :) a můžu se vydat zkoumat krajinu i jen tak bez questu ne?? ale stejně dojdu jenom na konec ledový a tam už nic není :(

Odkaz ke komentáři

Já nechápu proč máš pořád tolik otázek... :D:D pokud te to bavi tak hraj a na vsechno prijdes... :D a MHFO je 100% lepší než MHFU... :D Na PSP je to spíš takový demíčko... :D Jedno Hr trvá klidně dýl... :D Je to na tobě, co děláš... :D

Odkaz ke komentáři

v MHFU jsem HR9... V MHFO jsem HR52 (zatim :( , nehraju to tak dlouho)... Já MHFU vůbec NEURÁŽÍM! :D Pro mě je to nejlepší hra na PSP... Jen říkám, že je MHFO lepší, je tam více map, zbraní, monster, brnění atd... ), MHFO je nejlepší hra na světě (pro mě) ... :D A v MHFU nemáš body do dalšího HR, máš určený questy, který musíš udělat, aby si byl v dalšim HR... Ale kdyby si hledal, všechno tady na fórum najdeš! Je tu několik topiků o MHF! Je tam napsaný uplně všechno! Jsou tu klíčové quety, registrace MHFO, všeobecné diskuze, a další... Takže by sis je měl otevřít a pročíst je... :D

EDIT: Kdyby si ty topiky nemohl najít, tak tady je máš:

Tutorial a diskuze o MHFU: http://console-forum.net/tema/26479-monster-hunter-portable-2g-tutorial

Tutorial na MHF2: http://console-forum.net/tema/11677-monster-hunter-freedom-2-tutorial-by-panteon

Klíčové questy:http://console-forum.net/tema/104609-jak-v-mhfu-mhp2nd-g-otevrit-questy-a-povinne-questy

MHFO registrace: http://console-forum.net/tema/104725-mhfo-kr-registrace-free

Kdyby si chtěl další topiky, tak si projeď Sport Club, najdeš tam i jiný topiky...

Odkaz ke komentáři

FxR takže je tu i infrastrukture?? ale já tam nikoho neviděl :((

Co se týče MHFO tak mi sem pls hoď nějaký okkaz na download nebo aspoň stránku kde se na to můžu podívat. Thx

A hraješ ještě to unite když si to už dohrál??

To, že se dostaneš do Hr9 v MHFU neni dohrání hry... :D Jsou tam další věci, který se dají dělat... :D Ale ted, kdyz hraju MHFO tak MHFU uz moc nehraju.. :D Kdyz mam cas, tak jdu na FO... :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu