Thierry_14 Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Prosím o pomoc....Jak mám rozjet fotky ve svém PS 3? Na prázdnou flashku vložím fotky...Ve svém ps dám PHOTO...USB na kterém jsou fotky a nic....Nevíte co s tím?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 2k8 Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Musíš mít Flashku naformátovanou na FAT 32 pak by to mělo jít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thierry_14 Odesláno Říjen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Naformátováno na FAT 32 a pořád nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Dáváš trojúhelník - display all? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thierry_14 Odesláno Říjen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 Jo nápíše mě to....THERE ARE NO IMAGES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Thierry_14
Prosím o pomoc....Jak mám rozjet fotky ve svém PS 3? Na prázdnou flashku vložím fotky...Ve svém ps dám PHOTO...USB na kterém jsou fotky a nic....Nevíte co s tím?:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.