KOSScz Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Čau. Spadlo mi psp a nahoře v levo jak je tlačitko L se mi jako kdiby vytahl kryt. a nejde nasadit spátky. nevyte jak to mam udělat?? mam na to ještě rok záruku. a zustala mi ta zaruka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 tak co? nevyte?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 tak co?? nikdo nic?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ManslayerCZ Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 kdyby*, zpátky*, nevíte*, zůstala by mi ta záruka*, kryt*... když máš záruku tak jim to pošli ať ti to opraví.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 tjn ale je zase riziko že mi updatujou softwarw... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelangelo Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 to ManslayerCZ: vlevo* jsi zapomněl :D to KOSScz: postni fotku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 tadyk to je je to focene mobilem. tak doufam že z toho něco vyčteš :D ale myslím si že tam je ta nožka ulomena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cichaczech Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 :D a nemáte doma lepši foťák (než mobil) ? a zkusil si přitáhnout šroubek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 ne nezkoušel ale o stejnak nepomuže ja to skoušel zacvaknout a nic. pořat to je trochu pootevřene. a mame fotak ale vybite baterky a nabiječka se mi nechce hledat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cichaczech Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 Ten šroubek tam muže být šprajcnutý (proto to nepude zacvaknout) tak ho zkus vymontovat zacvaknout ( a jak to budeš zacvakávat tak zkontrolij jestli neni vyskočevy L) a přišroubovat šroubek. Možná přiští týden pojedu do Ostravy takže kdybys to nevyřešil tak bych se na to moh podívat. kdyžtak mapiš PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelangelo Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 No... :D Ta fotka je moooc dobrá :D Jak říká Cichaczech: vyšroubovat, zacvaknout, zašroubovat. A nebo sundej celej ten přední kryt a uvidíš hned :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cichaczech Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 Micaelangelo ten kryt mě taky hned napadl ale prý má na to záruku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 no jo mám zaruku ještě 1 rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 a ja můžu sundat předni kryt aniž bych stratil zaruku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelangelo Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 to KOSScz: A nebyl jsi to náhodou ty, kdo tu nedávno postnul návod, jak rozdělat PSP bez ztráty záruky? :D A teď vážně: sundat nejde bez ztráty záruky, to je fakt, ale když zkusíš odšroubovat šroubek na stejné straně dole a pak ty dva nahoře uprostřed a ten jeden dole uprostřed, tak by to snad nemělo být poznat vůbec a kryt by si mohl částečně nadzvednout. Jinak s tou zárukou je to takový nějaký... Protože když to dáš na opravu, tak ti to na záruku nevezmou a zacvakáš to ty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 vym že ten krit mi nevezmou ale kdyby se mi pojebala mechanika nař jestli vezmou tu mechaniku. ok ja to skusim stejnak za rok konči zaruka a budu si tam daat pruhlednej krit :D:D ale jinak dík za rady :D:D A ještě jedna věc. slišel jsem že u těch šroubku jsou plomby... je to pravda??? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 echm zkus si prosím nastudovat: http://www.pravidla.cz/pismena-i-y/ http://cs.wikipedia.org/wiki/Vyjmenovaná_slova http://www.pravidla.cz/vice/predlozky-a-predpony-s-z/?kapitola=4 Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 běžte stim už někam. ale jinak dik za rady ohledně psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelangelo Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 Jediná "plomba" je ta samolepka pod baterkou, co vím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.