vmachalik Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2008 V programu GMDL mi vyskakuje stále chyba: "Something not quite right this page, change to map view (it is fine if there is no detail)" a nejde stáhnout mapa do PC??? Dík. Citovat
Manfred Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2008 Nevim proc ale pri rozbalovani archivu mi to pise tuhle chybu: ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\EBOOT.PBP ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\maps\_NY_CITY_TINY_MAPSAMPLE\GPSFS ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\maps\_NY_CITY_TINY_MAPSAMPLE\GPSFS1 ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\maps\_NY_CITY_TINY_MAPSAMPLE\GPSFS2 ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\maps\_NY_CITY_TINY_MAPSAMPLE\GPSFS3 ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\maps\_NY_CITY_TINY_MAPSAMPLE\GPSFS4 ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\maps\_NY_CITY_TINY_MAPSAMPLE\_banks_and_ATMs ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\sioprx.prx ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\bigfont.png ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\blank.png ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\CONFIG.TXT ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\help.txt ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\icons\Thumbs.db ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\menubuttons.png ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\menuwindow.png ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\scale.png ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\SOUNDS\ALERT.MP3 ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\SOUNDS\BEEP.MP3 ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\SOUNDS\message001.mp3 ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\SOUNDS\message002.mp3 ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\SOUNDS\message003.mp3 ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\SOUNDS\message004.mp3 ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\SOUNDS\message005.mp3 ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\SOUNDS\message006.mp3 ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\SOUNDS\message007.mp3 ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\SOUNDS\message008.mp3 ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\SOUNDS\message009.mp3 ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\SOUNDS\message010.mp3 ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\SOUNDS\open.mp3 ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\SOUNDS\speedlimit.mp3 ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\Thumbs.db ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\warning.png ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\zoomscale.png Zkousel jsem to stahovat jak z rapidu tak z czshare... A nezkopiruje se ebot.pbp a sioprx.prx, nevite co s tim?????? Citovat
mata Odesláno Únor 19, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Únor 19, 2008 Mi to jde rozbalit normálně ;)..skus to rozbalit třeba přes alzip (přes ten konkrétně mi to jde :)) až přijdu domů tak se na to podívám..kdyžtak to skusím zabalit znova, ale mi to vážně jde...:) Citovat
Grizzly Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2008 Ahoj, jak mám získat soubory usbacc.prx a usbgps.prx? Když otevřu flash0 ve fw 3.80 m33-5, tak je nemůžu najít. Nebo mohl by je někdo uploadnout? K čemu vlastně tyhle soubory jsou a kam s nimy? Citovat
ORBITH Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2008 Mám také FW 3.80 M33-5 a ve flash0 ty soubory chybi...Pri spusteni mapwiewru (v 0.5.00) mi to pise toto "could not load usbacc.prx" .Drive jsem mel FW 3.40 a vse fungovalo,nyni kdyz mam 3.80 tak se vyskytl tento problem.... Citovat
jozef pokorny Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 3, 2009 zdravim nekde se mi stratilo usbacc.prx" a "usbgps.prx" asi mi ho nekdo ukradl prosim neposlal by mi nekdo je pres email djpepicek@seznam.cz dekuji predem Citovat
Ridick-cz Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 17, 2009 nerad ti to řikam ale ty odkazy nefakaj =) Citovat
malakaiCZ Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2009 Byl by někdo ochotný nahrát sem mapy již stažené? ČR nebo Prahu? Mě to stáhnout nejde a rád bych to používal jako takový offline autoatlas :( Citovat
Jozev Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2009 Ahoj no ja to taky uz resim buhvi jak dlouho a stale se mi to nedari rozjet... A ty soubory .prx taky nemam. Mam 5.00 m33-6 a jestli ty .prx nekdo ma a muze je nahrat nekam byl bych moc rad. Ty mapy taky nejdou porad to pise ze musim zvolikt jine priblizeni nebo mapovy podklad a jedine co jde je fotomapa ale to vypada divne... Me map thist funguje jen nemam ty .prx soubory a myslim ze v tom bude cely ten problem takze jestlti mi nekdo pomuze financni odmena ho nemine vsem dekuji... Me ICQ...421387658 Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.