vmachalik Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 V programu GMDL mi vyskakuje stále chyba: "Something not quite right this page, change to map view (it is fine if there is no detail)" a nejde stáhnout mapa do PC??? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfred Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 Nevim proc ale pri rozbalovani archivu mi to pise tuhle chybu: ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\EBOOT.PBP ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\maps\_NY_CITY_TINY_MAPSAMPLE\GPSFS ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\maps\_NY_CITY_TINY_MAPSAMPLE\GPSFS1 ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\maps\_NY_CITY_TINY_MAPSAMPLE\GPSFS2 ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\maps\_NY_CITY_TINY_MAPSAMPLE\GPSFS3 ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\maps\_NY_CITY_TINY_MAPSAMPLE\GPSFS4 ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\maps\_NY_CITY_TINY_MAPSAMPLE\_banks_and_ATMs ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\sioprx.prx ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\bigfont.png ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\blank.png ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\CONFIG.TXT ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\help.txt ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\icons\Thumbs.db ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\menubuttons.png ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\menuwindow.png ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\scale.png ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\SOUNDS\ALERT.MP3 ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\SOUNDS\BEEP.MP3 ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\SOUNDS\message001.mp3 ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\SOUNDS\message002.mp3 ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\SOUNDS\message003.mp3 ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\SOUNDS\message004.mp3 ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\SOUNDS\message005.mp3 ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\SOUNDS\message006.mp3 ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\SOUNDS\message007.mp3 ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\SOUNDS\message008.mp3 ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\SOUNDS\message009.mp3 ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\SOUNDS\message010.mp3 ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\SOUNDS\open.mp3 ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\SOUNDS\speedlimit.mp3 ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\Thumbs.db ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\warning.png ! C:\Users\Pavel\Desktop\rebuilt.Map_This(2).zip: Neznámá metoda v mapViewer\system\zoomscale.png Zkousel jsem to stahovat jak z rapidu tak z czshare... A nezkopiruje se ebot.pbp a sioprx.prx, nevite co s tim?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Únor 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 Mi to jde rozbalit normálně ;)..skus to rozbalit třeba přes alzip (přes ten konkrétně mi to jde :)) až přijdu domů tak se na to podívám..kdyžtak to skusím zabalit znova, ale mi to vážně jde...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grizzly Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Ahoj, jak mám získat soubory usbacc.prx a usbgps.prx? Když otevřu flash0 ve fw 3.80 m33-5, tak je nemůžu najít. Nebo mohl by je někdo uploadnout? K čemu vlastně tyhle soubory jsou a kam s nimy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ORBITH Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 Mám také FW 3.80 M33-5 a ve flash0 ty soubory chybi...Pri spusteni mapwiewru (v 0.5.00) mi to pise toto "could not load usbacc.prx" .Drive jsem mel FW 3.40 a vse fungovalo,nyni kdyz mam 3.80 tak se vyskytl tento problem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozef pokorny Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 zdravim nekde se mi stratilo usbacc.prx" a "usbgps.prx" asi mi ho nekdo ukradl prosim neposlal by mi nekdo je pres email djpepicek@seznam.cz dekuji predem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick-cz Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 nerad ti to řikam ale ty odkazy nefakaj =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malakaiCZ Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 Byl by někdo ochotný nahrát sem mapy již stažené? ČR nebo Prahu? Mě to stáhnout nejde a rád bych to používal jako takový offline autoatlas :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick-cz Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 jo pokusim se ´=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Ahoj no ja to taky uz resim buhvi jak dlouho a stale se mi to nedari rozjet... A ty soubory .prx taky nemam. Mam 5.00 m33-6 a jestli ty .prx nekdo ma a muze je nahrat nekam byl bych moc rad. Ty mapy taky nejdou porad to pise ze musim zvolikt jine priblizeni nebo mapovy podklad a jedine co jde je fotomapa ale to vypada divne... Me map thist funguje jen nemam ty .prx soubory a myslim ze v tom bude cely ten problem takze jestlti mi nekdo pomuze financni odmena ho nemine vsem dekuji... Me ICQ...421387658 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.