peeeca Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 Ahoj Když zapnu PSP tak mi umd mechanika strašně vrčí. Zkoušel jsem do psp nahrát plugin na vypnuti umd mechaniky ale to stejně nepomáhá. Můžete mi teda poradit jak vymontovat UMD mechaniku? a nebo jí aspoň nějak zničit aby vůbec nefungovala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 123456789 Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 No to si děláš srandu ne? :D Jinak máš v ní disk? Mě to nedělá, jen když tam je disk (PSP 2004) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peeeca Odesláno Říjen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 Ne disk v nemam. Stejně mně je na prd:-D psp mam flashnuty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 Když otevřeš psp tak pod displejem je takovej flexkabel od mechaniky zastrčenej ve svislym konektoru, ten vytáhni a máš hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peeeca Odesláno Říjen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 Dik to by šlo:-) Jenže já nemám žadný speciální šroubováčky pro psp:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 stačí ti malej křízovej, nic víc, kdyžtak ho určitě koupíš někde v domácích potřebách. ještě mě napadlo jestli by to nemohl dělat motorek na posouvání laseru, tam je pak jeden samostatnej flexkabel takovej z jedný starny zelenej, uplně dole na desce, tak kdyžtak vypojit i ten a 100% to zabere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peeeca Odesláno Říjen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 A pořídím pak PSP dát zpátky dohromady?:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 panebože není to nic těžkýho, pár šroubků ze zadní strany co držej kryt, jeden ze spodu, u slima i 2 na vrchní straně, stáhneš kryt, odcvakneš a odklopíš displej, vytáhneš ty flexkabely a zase složíš. za 10 minut to máš hotový kdyžtak na youtube najdeš videa jak rozebrat a složit psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peeeca Odesláno Říjen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 a jaky ty flexkabely? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peeeca Odesláno Říjen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 "ještě mě napadlo jestli by to nemohl dělat motorek na posouvání laseru, tam je pak jeden samostatnej flexkabel takovej z jedný starny zelenej, uplně dole na desce, tak kdyžtak vypojit i ten a 100% to zabere" Vůbec nevím kde je ten flexkabel Jokyby pod tlačítkama na ovládáni hlasitosti?:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peeeca Odesláno Říjen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 Tak už nic:-D už jsem to zvládnul:-D díky za rady ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
peeeca
Ahoj
Když zapnu PSP tak mi umd mechanika strašně vrčí. Zkoušel jsem do psp nahrát plugin na vypnuti umd mechaniky ale to stejně nepomáhá. Můžete mi teda poradit jak vymontovat UMD mechaniku? a nebo jí aspoň nějak zničit aby vůbec nefungovala.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.