piggy Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Vím, že po banu se profil na konzoli chová jako poškozený, a že ho musím do nový konzole recovernout. Přemýšlel jsem ale, že před vlnou vypojím kabel a pojedu jen offline a dokud se to nějak nepořeší, tak nahraju offline score. Teoreticky, když nedostanu ban, můj profil nebude poškozenej a dám hdd do nový neflashlý konzole a profil včetně GS by se mi měl aktualizovat. Je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Ano, tak to je, profil není zabanovaný, pouze konzole. Pokud si dáš "selfban" a na Live pojedeš s jinou konzolí, není problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Ve skutečnosti přijdeš jen o přístup na Live a nemůžeš přenášet profil a savy. Zbytek funguje normálně. takže i HDD?jak to? vždyť to nešlojinak když dostanu ban tak vlastně nebudu moci stáhnout ani soupisky co :/ ale tak minulou vlvnu jsem přežil :D tak snad i tuto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Nainstalováním dashboardu 9199 se tento problém s HDD odstranil . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RohLLIKs Odesláno Říjen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 tak si ty soubory proste zalohuj ne? kazdopadne zitra se nepripojovat! viz. http://www.xbox-scene.com/ (jo spamuju to kde se da ;) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Nainstalováním dashboardu 9199 se tento problém s HDD odstranil . Niekto tu dlhsiu dobu nebol (jakubgaluszka) :D Dash 9199 je na svete 7 mesiacov, takze na zabanovanych konzolach sa uz 7 mesiacov bezproblemov instaluju hry na HDD a nie je k tomu potrebny tzv. unban HDD. Navyse, ked 9199 umoznuje pouzivat aj USB flashky, ext. HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 no nebyl jsem tu asi 1,5mesice,jakou to ma souvislost? já pouze myslel ze ten dash tomu pomohl to odstranit a ne ze znemozni ban hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenCZ1468625123 Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 na tomtu webu je napsané že vlna má být 4.11 s příchodem updatu dashe... http://www.trulyfe.com/tls-game-stop/86437-xbox-360-ban-wave-coming-11-4-2010-a.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 no nebyl jsem tu asi 1,5mesice,jakou to ma souvislost?já pouze myslel ze ten dash tomu pomohl to odstranit a ne ze znemozni ban hdd Nerozumiem ti. Robil si sa prekvapeny, ze na HDD uz ide instalovat hry po BANe konzoly. Alebo sa mylim? A ja som ti odpovedal, ze s prichodom dashu 9199 (6.4.2010) uz ten problem s instalaciou hier nie je, pretoze tento dash to opravuje/umoznuje. Chapes to uz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Dostal jsem oficiální zprávu od MS, že se letos bude "banovat" trošičku jinak. Prej najali komando vojáků, co se o to postará. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Začnou banovat kinecty, až pak to bude v řiti! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
streety Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Myslím si také, že LT padne protože vyšlo přece až po ''vlně'' takže si myslím že (skoro) nikdo neví přesně jakou má teď MS přichystanou ochranu a ABGX už mají podle mně taky prokoulí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AnarkiSKW Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Dostal jsem oficiální zprávu od MS, že se letos bude "banovat" trošičku jinak. Prej najali komando vojáků, co se o to postará. :D:D:D:D povedenej kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.