BigMike Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 Dá se hrát Shift mulťák na 1 konzoli? Nikde jsem to v něm nenašel, tak jen jestli nejsem debil:blejt: Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gulfstrem Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 no hrál jsem ho dost dlouho, ale nikde jsem to nenašel a pokud se podíváš zezadu na obal hry, tak tam je, že je to pouze pro jednoho hráče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigMike Odesláno Říjen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 no jo u Jailbreak verze hry se na obal nekouknu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 Ne, Shift lokální MP nemá, což e velká škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigMike Odesláno Říjen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 LOCK Vyřešeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
BigMike
Dá se hrát Shift mulťák na 1 konzoli? Nikde jsem to v něm nenašel, tak jen jestli nejsem debil:blejt: Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts