Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problem s ovladačem sixaxis

screamer007

Otázka

Prosím o radu.Mám problém s bezdrátovým ovladačem Sixaxis.Stále mě blikají všechny 4 diody a nechce se mě napojit na PS3.Dostal jsem radu ať to připojím přes kabel micro usb.To sice pomohlo ale když ho odpojím z kabelu opět se diody rozblikají a ovladač nefunguje jen bliká.Reset ovladače jsem též zkoušel.jen diody zhasnou a pri zmačknutí PS butonu na ovladači tak se opět rozblikají a nikam to nevede..poradí někdo?? :cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Podle mého to může dělat baterie v ovladači.Pokud jen bliká a nepřipojí se k ps3,jediný co mě napadá je to klasický: zkusit připojit přes kabel a nechat napojenej ovladač tak dlouho,dokud nepřestane blikat a začne svítit.Pak vypnout konzoli,odpojit ovladač a opět přes ovladač zapnout.Pak to musí jít.A pokud ne tak to fakt může bejt baterií v ovladači.Předsi jen má svojí životnost a záleží na způsobu a počtu nabíjení.Každopádně zkus připojit jiný ovladač.Pokud normálně půjde,je alespoň jasný,že je chyba v ovladači a ne v konzoli.Člověk nikdy neví...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu