Belomin Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 Caues Mam tu iPhone 3G updatnuty na 4.1, chce to aktivovat prez iTunes, smula je v tom ze neni oblokovany a moji simku z O2 nbo Vodafone to nebere, da se s tim neco delat, kdyz nemam moznost zkusit SIM z USA?? Diky za pomoc, Belomin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nácek.hacko Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 dyz se mi to stalo na iphone 2g tak mi pomohl jailbreak a unlock pres Redsn0w Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 máš bohužel smůlu, stejně jako já .... nezbývá ti než se modlit ať co nejdřív vyjde unlock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 http://www.itouch.estranky.cz/clanky/jailbreak-fw-4.1.html ?? mně to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Takže oprava, potřebuješ aktivační simku, kterou seženeš např. na aukru ... nebo to jde ještě pomocí nějakého programu, každopádně si z něho nebudeš moct zavolat, protože na 4.1 zatím není unlock :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cofik Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Přesně tak, unlock pro 4.1 zatím není , ovšem plánuje se na něm pracovat až vyjde 4.2 coz by mělo být do týdne podle zdrojů ovšem muže to být třeba až v prosinci.. Hlásí že v listopadu takže uvidíme ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.