KOSScz Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 aha a v lua jdou udělat HB hry ktere by psp podporovalo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 V c++ nahraju nějaký knihovny,sepíšu kód.. uložim, a převedu do PBP myslim :D EDIT: V Lua se daj dělat hry který by mělo HBL podporovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Aha bezva. tak a proč neděláš v lua? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Už sem tu psal že nevim jestli de lua spojit s netem ale vim že HB v C++ s netem spojit de a taky v C++ dou dělat rozsáhlejší a rychlejší hry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 aha tak to jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Tak teď by to chtělo už jenom PSPSDK a Toolchain nahodit,.. neví někdo jak? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 ee skus napsat adminum nebo TN :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Cože?! já se ptam jak to nainstaluju... EDIT: teda .. spíš stáhnu protože to nikde neni :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 no aby ti poradily xD ee skus napsat adminum nebo TN :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 http://magicdr0p.4fan.cz/psp/text.html tady je kam se nejvíc kliká :D Jinak furt mi nejde nahodit toolchain Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 škoda že mi to nejde v kompu :D:D psp ted nemam u sebe :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 asi to zatim předělam na tvorbu města/vesnice.. hodim tam nabídku akdyž se klikne tak naběhne posunování a když se klikne na save tak se to uloží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 cool :D a jede to 100% na psp? skoušle jsi to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Funguje to na PSP... na čem jinym bych to asi zkoušel když du na tu stránku tak je tam blok a na něm PSP Only Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Tak nějaký nápady? nějak mě nic nenapadá :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 no třeba na mobilu bys to mohl skusit. :D:D ale jinak nějake hry tam prdnout. a poslat screen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Chceš portnout na mobil? to je docela lehký :D ale musim trochu předělat kód. EDIT: Předěláno. Mam to někam hodit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 jj skus :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 http://magicdr0p.4fan.cz/mobile/ Nevim jak udělat omezení jenom pro mobily ale tu,.. nefunguje zatim otáčení tanku na strany ale i to lze udělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 ok a ten odkaz mam prdnout do prohlížeče v mobilu tedy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 A kam jinam by si to dával? akorát.. doufam že nepoužíváš jako prohlížeč Operu Mini která neni dělaná na javascript příkazy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 jj už jsem to skusil a jede to :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 To už neni na mě co to dělá.Má to bejt funkční aco bere kredit už neni moje startost.. teď dělam na natáčení tanku :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 ok. tak hl ad to ten kredit nebere :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Object moving - done. Ale stejně pokuď je někdo schopnej mi dát na PC do provozu Cygwin + všechny ty věci k tomu abych moh rozšlapat v PSP tak mi může poslat PM :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts