KOSScz Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 no to jo :-( škoda že neumím pracovat v c++ nebo v lua Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 no to jo :-( škoda že neumím pracovat v c++ nebo v lua A co se to zkusit naučit? :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 jj ale až ve středu bych s tím začal. To už nemam školu :D:D. a nepošleš link na download a tut? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 http://console-forum.net/archive/index.php/t-46041.html http://console-forum.net/tema/8946-mootooho-kruzok-mladeho-programatora/page2 http://psp-programming.com/ a něco s Lua najdeš vpohodě na googlerovi :lol: na to mi můžeš i poslat PM a já ti něco k tomu pošlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 ok zatím dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtacz Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 tančík funguje nějak divně - mačkám šipky a tank lítá jak se mu chce po obrazovce :D ale jako předvádečka toho co je možný napsat se mi to líbí, fakt pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 tjn my to samy dělalo v mobilu :D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Říjen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 proč? protože hraje třeba víc lidí a tak se to třeba bugne.. na PSP se musí Xkem klikat na šipky a podle směru se tank pohybuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 aha tak to je dobry a maš tam nějake novinky?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Říjen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Zatial nie :lol: nejsou nápady tak nemůžou bejt newsky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 AHA. ok a co všechno si tam zatim dal? možna mě něco napadne :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Říjen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Zatim sem tam nic nedával dalšího když nevim co dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 si říkal že to má byt on-line? tak tam přidej víc tanku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 hele vubec nechapu co delate xD,ale co udelat strelbu nebo jak tu nekdo rekl pacmana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 ja bych udělal pacmana s tankama :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Listopad 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 zjistil sem že verze pro mobil funguje i pro PSP a tak mě napadlo udělat něco lepšího než jenom tohle , na něčem už se dělá ale neni to v C++.. :| Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 ok. tak něco skus :D už mám psp takl to skusim na psp :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 na psp mi to nejede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Listopad 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 na psp mi to nejede Musí jít. Ale aby to fungovalo tak musíš mít v browseru povolenej javascript + tu flash aplikaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 aha tak to nemam. ok jdu skusit :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 no pořat to nejde. ale to je jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Teď sem dodělal takovou věcičku se kterou už by šlo ukládat jednotlivý pozice hráčů podle registrovanejch nicků v eloginu. Pokuď to nějak bude fungovat tak sem dam i co se má dělat ale momentálně to ještě testuju. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 oka už se těším :D:D až si s někim zafaram :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Chat mi zatim nějak nefunguje ale pokuď se načítání obsahu povede tak už bude zatim hotovej chat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 to je dobře xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts