JohnTheEncyklopedia Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 http://www.shopto.net/ Máte někdo zkušenosti z poslední doby s tímhle obchodem? Četl jsem o nějakých bezpečnostních problémech (s kreditkama) a potížích s poštou. :? Trochu OT: šlo by na anglickou verzi hry DLC z českého PSN storu? (Zkoušel jsem search, ale nic pro mě zajímavého jsem nenašel.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prototype88 Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 No problema, vůbec :) Ani s kreditkou, ani s dodáním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 no já jsem se tam zkoušel zaregistrovat, ale nezdařilo se, nějako mi to nebere intern. plat. kartu, zkusil jsem to podruhé a taky nic, ale nakonec si strhli 2 libry za nezdařené dva pokusy, jsou to svině. Má s tím někdo také potíž? EDIT: jo, taky mám takový pocit, že je tam uvedeno ´´ pouze pro podnikatele´´ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Co se týče těch DLC... u většiny je napsáno, pro které verze hry DLC fungují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnTheEncyklopedia Odesláno Říjen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Inu dobrá :D, pro úplně první nákup asi zvolím tuzemský obchod, v budoucnu možná zkusím ShopTo.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Na ShopTo sem nakupoval asi čtyřikrát, rychlý dodání, nikdy žádnej problém. Jen jednou nějak špatně vytiskli štítek s mojí adresou, tak ten balíček v čechách chvíli bloudil. Platil sem vždycky přes Paypal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samot2 Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 A za jak dlouho vám to chodilo po objednání? Nejsou tam špatné ceny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meridius Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Já nakupuju na zavvi.com a je to naprosto bez problému. Dodání týden, poštovné 1 libra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.