Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sháním MB pro Q6600 a GPU PCI-E

Gh0sT-1nF

Recommended Posts

Sháním MB pro Q6600 a GPU PCI-E...

Zdroj je 450W Eurocase

Koukám po MB - ASUS P5N-T DELUXE - sc.775, FSB: až 1333MHz, DDR2, 3-Way SLI (pro další upgrade ideální :))

na alze ji maj za fajnovou cenu :D

Grafiku plánuju nVidii, nejspíš jednu z Fermi rodinky - GTS450 od ASUS s vychytávkou DirectCU :))

Jediný co nevim je to jestli to zdroj utáhne :( na jinej už prachy nemám ...

Doporučtě mi popř jiný železo :) mám cca 4k

Díky ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mam tuto dosku na predaj http://forums.legitreviews.com/about6746.html , podporuje q6600 , dosku som kupil asi pred rokom ale vymenil som ju za dosku pre amd pretoze som tam mal slaby procesor a neoplatilo sa mi kupovat novy(takze doska je ako nova mozem poslat aj foto ), pokial ti nevadi dobierka zo slovenska, tak ponukni cenu

Odkaz ke komentáři

Psychos - eurocase je kus od kusu no :D ale tak když ho mám ho skusim :)) jinak k těm grafikám GTS450 na grafiku + jestě jinou na PhysX to by mělo bejt v cajku nee ...

Max_007 - vyzerá dobre, ale spíš bych HW vzal najednou od alzy lebo tak :) díky ti za nabídku ... jinač nepodporuje to jen CrossFireX když je to MB s intel vychytávkama ? :)

Odkaz ke komentáři

Psychos - eurocase je kus od kusu no :D ale tak když ho mám ho skusim :)) jinak k těm grafikám GTS450 na grafiku + jestě jinou na PhysX to by mělo bejt v cajku nee ...

Max_007 - vyzerá dobre, ale spíš bych HW vzal najednou od alzy lebo tak :) díky ti za nabídku ... jinač nepodporuje to jen CrossFireX když je to MB s intel vychytávkama ? :)

:D pockej to myslis vazne jo? :D ty chces GTS 450 + jeste jednu na PhysX a chces to vsechno vcetne CPU a celeho PC provozovat na 450W Eurocase? :D zaprve to urcite nebude mit 450W(to na 100%) a za druhy sice je kus od kusu...ale Eurocase nejsou levny jen tak pro nic za nic...bejt tebou bych si koupil radsi jeste poradnej zdroj...protoze uz ne jednomu cloveku se stalo ze spolu se zdrojem odeslo i cele PC....nehledne na to ze si myslim ze ten zdroj tohle PC stejne neutahne

Odkaz ke komentáři

takhle ne :D

tedkon chci jen grafiku + zákl.desku a do budoucna až bude víc peněz chci dokoupit další grafiku na physX + 550W-650W zdroj Seasonic/Corsair/Fortron/Tagan, ale tedkon nemám víc peněz, vim že na zdroji se nemá šetřit tak proto chci našetřit víc, než abych potom litoval. Jel sem na EC 400W na starym PC a držel v pohodě 3 roky a ještě pořád jede :)

Je mi jasný že 450W EC neutáhne SLI + 4jádro :D

Na http://www.extreme.outervision.com/PSUEngine sem si spočítal spotřebu těchto komponent:

MB - High End - Desktop

Intel Core 2 Quad Q6600

2x RAM

nVidia GeForce GTS450

IDE HDD + SATA HDD

DVD+/-RW

2x USB

2x 120mm FAN

SYSTÉM BĚŽÍ NA 100% - DOPORUČENÁ WATTÁŽ 419W - ta grafika je nehoráznej žrout :(

GTS 450 má cca podobný výkon jako HD5770.

Systém s HD5770 chce 370W ... to je rozdíl :)

Doporučíte mi grafiku, která moc nežere, zdroj ji utáhne a je výkoná na dnešní hry ??

Dávám přednost nVidii kvůli SLi na desce kterou chci, nebo mi doporučte i zákl.desku a klidně i grafiku od AMD/ATi :)

Díky moc... Mějte se hoj ...

Odkaz ke komentáři

-

ta doska mi zvladla 2krat eah 3870x2 crossfire :P

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Pěkná částka :D ... ale nejspíš si vemu nějakou s integrovanou grafikou - Intel X4500 nebo ekvivalent na filmy, mp3 a internet dostačující

Teď zrovna nemám už tolik peněz peněz tak nejdřív MB a pak vemu nějaký dělo grafiku a nejspíš i zdroj za další love z brigády :))

Zatim čégo a díky ...

PS: Kdyžtak jestli máte nějaký návrhy na MB s int. VGA tak to můžu zvážit :))

Mám vybranou MSI G41TM-P33, zatím plně vystačující :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu