Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

TN HEN - D (+E) + Prometheus iLoader/DG na 5.03/PSX Podpora/ - Update 5.3.2011

Recommended Posts

• Odpovědi 2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

17.12 pokud sem dobře počítal :D

Jinak děkuju že si to aspon ty pochopil

přečtěte si PSP Revue číslo 22 tam píšou že 6.20 je hotov a že port na 6.30/1 se mu daří a že je cca v půlce

Jinak zaákládám diskusi na téma:

1.) Kdy si myslíte že vyjde 6.20 T_N Hen?

já osobně si myslím že 15.12

2.) Kdy si myslíte že vyjde 6.30/1 T_N Hen?

myslim si že vyjde cca v půlce ledna

3.) věříte že se Dark Alex vrátí a vytvoří pořádnej CFW - 6.xx M33?

já osobně to považuju za fake,stejně jako sem považoval za fake 1 rozmazaný video o TN Henu,no v týhle zhnilý době se už nedá věřit ničemu xD

Teď mě omluvte,jdu si udělat trojitej Hambáč s paprikou,salátem,herkulesem(salám ne lepidlo xD),okurkou kiselou i salátovou,smetanitem,plátkovou cihlou a rajčetem,snad jsem na nic nezapoměl xD

Odesláno

Ja si myslím že vyjde medzi 15- 20 ale TN ešte v tomto smere neklamal, 6.30 podla mňa vyjde okolo 20.12 až koncom Januára (20.1.), a neverím že sa vráti, ale musím povedať, že na youtube sa nachádza čím ďalej tým viac videí s CFW pre 6.xx od Dark Alexa .. Asi sú to fake ale vyzerajú byť sľubne ;)

P.S.: Nič nové ohľadom ISOLOADERA ? :(

Odesláno
Bezva mám tu zkvjelé zprávy. T_N poslal PM wololovy a řekl mu že nejdříve vydá tn hen na ofw 6.20. a pak bude na ofw 6.35. zde přečtěte z wololova webu. http://wololo.net/wagic/2010/12/08/tn-hen-some-bumps-on-the-roa/
Nazdar všichni, nejáké novinky od Total_Nooba, který mi dal krátké hlášení o jeho práci.

Jsou zde dobré a některé né tak dobré zprávy, podle informací od TN. V zásadě se odehrálo mnoho změn v Kernelu od 6.20 do 6.35 (Plno "nids" se změnilo, a jejich hledání je velice zdlouhavé a nudné). Z toho důvodu, předělávání jeho práce z 6.20 na 6.35 vyžaduje více času než z počátku očekával a že možná nebude do vánoc hotový

Víceméně, Total_Noob dodrží jeho deadline, který slíbil, ale vypustí prvně Hen pro 6.20 (využívající patapon 2 exploitu, podobně jako HBL), požději poté vypustí Hen pro 6.35.

Doufám že to toto info vám udělalo radost, vím že poslední dny jsou vždy nejtěžší, je to jako být dítě a čekat znova na vánoce, ale buďme všichni trpěliví.

Toto je překlad stránky z předešlého odkazu

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu