FxR Odesláno Prosinec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 vsichni sme kkti ale nekdo vetsi,iny mensi,jinak kdyz pisu ze vyda 6.2 a 6.3 se mu dari tak asi vyda 6.2 ne??? ty bys taky neutrel prdel a vedel ze budes jeste tlacit 2 bobky xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huiAPPOAJ Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Kde to vidíš? Nic tam není... Stačí kliknout na December 6, 2010 at 8:44 am Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123456789 Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Myslím, že jste skočili na fake. TN portuje HEN na 6.35. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huiAPPOAJ Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 To, že portuje na 6.35 je nová informace, jak psal že portne na 6.20 a pak na 6.30, tak to je informace ještě z období než vydali FW6.35. Podle mě 15. prosince udělá 6.20 a pak někdy kolem vánoc udělá i na 6.35. Anebo rovnou na 6.35? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 no doufam že uděla na 6.20. aktualizovat SW se mi nechce. a ani nějakou hru se mi nechce kupovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RionSK Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 :D si robíš srandu? Prečo by mal robiť na 6.20 keď môže spraviť na 6.35 a tým získajú podporu aj tí ktorí mali 6.31 a s tým že sa ti nechce updatovať fw na nás nechoď.. Bude to ževraj cez VSH exploit takže žiadna hra nebude potreba.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 tak to bych možna updatoval... Ještě uvidíme jak se to vyse*e a ty sis updatoval na 6.35? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 omg tady je banda imbecilu! 6.20 je hotov,co porad melete ze nebude,a na 6.30/1 je uz cca v pulce tak proc by toho mel nechat kvuli 6.35? doufam ze se vrati dark alex a udela 6.xx m33 p.s. proc by mel udelat 6.35 kdyz je taky na 6.20 obrovska podpora,cim nizsi fw,tim vice chyb,tim vice podpory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Nj ja vás nechápem už nediškurujte o tom :D 6.20 je hotový, 6.31 je asi na 65% ...6.35 ešte sám nevie či urobí.Toto vám už jasne vysvetlil aspoň 3 krát FxR tak to už pochobte :D ....a kedy sa vráti KossCZ ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 17.12 pokud sem dobře počítal :D Jinak děkuju že si to aspon ty pochopil přečtěte si PSP Revue číslo 22 tam píšou že 6.20 je hotov a že port na 6.30/1 se mu daří a že je cca v půlce Jinak zaákládám diskusi na téma: 1.) Kdy si myslíte že vyjde 6.20 T_N Hen? já osobně si myslím že 15.12 2.) Kdy si myslíte že vyjde 6.30/1 T_N Hen? myslim si že vyjde cca v půlce ledna 3.) věříte že se Dark Alex vrátí a vytvoří pořádnej CFW - 6.xx M33? já osobně to považuju za fake,stejně jako sem považoval za fake 1 rozmazaný video o TN Henu,no v týhle zhnilý době se už nedá věřit ničemu xD Teď mě omluvte,jdu si udělat trojitej Hambáč s paprikou,salátem,herkulesem(salám ne lepidlo xD),okurkou kiselou i salátovou,smetanitem,plátkovou cihlou a rajčetem,snad jsem na nic nezapoměl xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 notak doufam že to vyjde toho 15.12. a když je 6.20 tak ho už mohl vydat. a nebbbo to všechno vyda najednou. no uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Ja si myslím že vyjde medzi 15- 20 ale TN ešte v tomto smere neklamal, 6.30 podla mňa vyjde okolo 20.12 až koncom Januára (20.1.), a neverím že sa vráti, ale musím povedať, že na youtube sa nachádza čím ďalej tým viac videí s CFW pre 6.xx od Dark Alexa .. Asi sú to fake ale vyzerajú byť sľubne ;) P.S.: Nič nové ohľadom ISOLOADERA ? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 prave se dax mel vratit aby udelal konec fakum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 aby už vyšel tn hen. už na něho čekám rok xD když počitam to jak to ještě nedělal xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deleted user Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 post deleted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 januar je spekulace ode me a fasty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 no doufam že to bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Bezva mám tu zkvjelé zprávy. T_N poslal PM wololovy a řekl mu že nejdříve vydá tn hen na ofw 6.20. a pak bude na ofw 6.35. zde přečtěte z wololova webu. http://wololo.net/wagic/2010/12/08/tn-hen-some-bumps-on-the-roa/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDave Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Bezva mám tu zkvjelé zprávy. T_N poslal PM wololovy a řekl mu že nejdříve vydá tn hen na ofw 6.20. a pak bude na ofw 6.35. zde přečtěte z wololova webu. http://wololo.net/wagic/2010/12/08/tn-hen-some-bumps-on-the-roa/ Nazdar všichni, nejáké novinky od Total_Nooba, který mi dal krátké hlášení o jeho práci.Jsou zde dobré a některé né tak dobré zprávy, podle informací od TN. V zásadě se odehrálo mnoho změn v Kernelu od 6.20 do 6.35 (Plno "nids" se změnilo, a jejich hledání je velice zdlouhavé a nudné). Z toho důvodu, předělávání jeho práce z 6.20 na 6.35 vyžaduje více času než z počátku očekával a že možná nebude do vánoc hotový Víceméně, Total_Noob dodrží jeho deadline, který slíbil, ale vypustí prvně Hen pro 6.20 (využívající patapon 2 exploitu, podobně jako HBL), požději poté vypustí Hen pro 6.35. Doufám že to toto info vám udělalo radost, vím že poslední dny jsou vždy nejtěžší, je to jako být dítě a čekat znova na vánoce, ale buďme všichni trpěliví. Toto je překlad stránky z předešlého odkazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 V podstate nič nové a neočakávané :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huiAPPOAJ Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 A co HEN pro 6.31? On vydá 6.20 a pak až na 6.35? Škoda, a já myslel, že když nebudu updatovat z 6.31 na 6.35, dočkám se HENu dříve. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 zustan zatim na 6.30/1,jinak jeto divny kdyz mel 30/1 rozpracovanou,nechame se prekvapit, jinak ted sem nebyl od soboty na pc takze az budu na pc,pridam preklad + hdava do thx listu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sova287 Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 prosim vas bude mat T_N HEN podporu aj iso hier ? predtym som cital ze do leta to ma byt... nezmenilo sa to ? nevida hned aj podporu iso ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 sova287- nikdo nevy kdy vyjde to je jenom spekulace že iso loader vyjde do konce ledna. ale podle mě 100% vyjde jenom nvm kdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 musi vyjit,pac jsou odemknuty vratka k iso ale zatim je nikdo neotevrel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.