Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

TN HEN - D (+E) + Prometheus iLoader/DG na 5.03/PSX Podpora/ - Update 5.3.2011

FxR

Recommended Posts

• Odpovědi 2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

omg tady je banda imbecilu! 6.20 je hotov,co porad melete ze nebude,a na 6.30/1 je uz cca v pulce tak proc by toho mel nechat kvuli 6.35? doufam ze se vrati dark alex a udela 6.xx m33

p.s. proc by mel udelat 6.35 kdyz je taky na 6.20 obrovska podpora,cim nizsi fw,tim vice chyb,tim vice podpory

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

17.12 pokud sem dobře počítal :D

Jinak děkuju že si to aspon ty pochopil

přečtěte si PSP Revue číslo 22 tam píšou že 6.20 je hotov a že port na 6.30/1 se mu daří a že je cca v půlce

Jinak zaákládám diskusi na téma:

1.) Kdy si myslíte že vyjde 6.20 T_N Hen?

já osobně si myslím že 15.12

2.) Kdy si myslíte že vyjde 6.30/1 T_N Hen?

myslim si že vyjde cca v půlce ledna

3.) věříte že se Dark Alex vrátí a vytvoří pořádnej CFW - 6.xx M33?

já osobně to považuju za fake,stejně jako sem považoval za fake 1 rozmazaný video o TN Henu,no v týhle zhnilý době se už nedá věřit ničemu xD

Teď mě omluvte,jdu si udělat trojitej Hambáč s paprikou,salátem,herkulesem(salám ne lepidlo xD),okurkou kiselou i salátovou,smetanitem,plátkovou cihlou a rajčetem,snad jsem na nic nezapoměl xD

Odkaz ke komentáři

Ja si myslím že vyjde medzi 15- 20 ale TN ešte v tomto smere neklamal, 6.30 podla mňa vyjde okolo 20.12 až koncom Januára (20.1.), a neverím že sa vráti, ale musím povedať, že na youtube sa nachádza čím ďalej tým viac videí s CFW pre 6.xx od Dark Alexa .. Asi sú to fake ale vyzerajú byť sľubne ;)

P.S.: Nič nové ohľadom ISOLOADERA ? :(

Odkaz ke komentáři

Bezva mám tu zkvjelé zprávy. T_N poslal PM wololovy a řekl mu že nejdříve vydá tn hen na ofw 6.20. a pak bude na ofw 6.35. zde přečtěte z wololova webu. http://wololo.net/wagic/2010/12/08/tn-hen-some-bumps-on-the-roa/
Nazdar všichni, nejáké novinky od Total_Nooba, který mi dal krátké hlášení o jeho práci.

Jsou zde dobré a některé né tak dobré zprávy, podle informací od TN. V zásadě se odehrálo mnoho změn v Kernelu od 6.20 do 6.35 (Plno "nids" se změnilo, a jejich hledání je velice zdlouhavé a nudné). Z toho důvodu, předělávání jeho práce z 6.20 na 6.35 vyžaduje více času než z počátku očekával a že možná nebude do vánoc hotový

Víceméně, Total_Noob dodrží jeho deadline, který slíbil, ale vypustí prvně Hen pro 6.20 (využívající patapon 2 exploitu, podobně jako HBL), požději poté vypustí Hen pro 6.35.

Doufám že to toto info vám udělalo radost, vím že poslední dny jsou vždy nejtěžší, je to jako být dítě a čekat znova na vánoce, ale buďme všichni trpěliví.

Toto je překlad stránky z předešlého odkazu

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu