Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

TN HEN - D (+E) + Prometheus iLoader/DG na 5.03/PSX Podpora/ - Update 5.3.2011

Recommended Posts

Odesláno

new info od wolola. T_N řekl vololovy že bude nejspíš podpora pluginu na 6.20 tn hen.

ve spoileru máte přeložene info z google

Total_Noob je v plamenech a příspěvky dvakrát přes víkend icon_smile.gifOn posílal nové informace, které uvádí, že jeho slepice bude podporovat pluginy, i když některé z nejpopulárnějších z nich nebude fungovat, protože jsou určeny pro 5.xx. Dodal, že by mohl aktualizovat některé pluginy sebe být kompatibilní s 6,20 ... Já jsem osobně doufal, že pro podporu PSPLink, ale myslím, že to má člověk pracuje na chvíli jižicon_smile.gif

zdroj Total_Noob

díky Chinmay a cscash241 za tip icon_smile.gif

• Odpovědi 2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

omg......

Právě jsem se dočetl, že díky hodně fake CFW co v poslední době  vyšly  se Dark_AleX rozhodl že se vrátí na PSP scénu a napravit ji tím,  že  začne pracovat na CFW 6.XX M33. Zatím to není oficiální, ale prý to   opravdu tak je a vypadá to slibně! M33 rlz
Článek od RaZzera

m33 je jenom spekulace,m33 totiž ještě neni

Odesláno

vole ne 30 ale 13 xD ale to nabihani....myslim si ze mam fake :( pac mi aj nahledy obrazku nabihaj cca 15 s,ale je to sandisk z alzi,a jeste k ty tvary,sem linej si strihat vlasy tak me lezou do oci a aj me svitila lampa do xichtu a mam kruhy pod vocima a navic to bylo toceno na posteli a ja klecel na zemi xD

PS. kdo ma gt?

edit. to nabehnuti,me to napoprvy nabehne ale trva to a mackal sem to pac sem to chtel urychlit

Odesláno

Nevim jestli to bude stačit ale tady to je

Dnes jsem přidal do svého TN HENu podporu pluginů. Většina pluginů nefunguje , protože jsou udělány pro firmware 5.XX. Já snad můžu udělat některý pluginy pro vás, jako cxmb, dayviewer. VshMenu má nyní novou možnost "FAST SCROLL MUSIC".

From: total_noob blog

Z wololo? to nevim našel sem tohle z T_N blogu

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu