genius1994 Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 new info od wolola. T_N řekl vololovy že bude nejspíš podpora pluginu na 6.20 tn hen. ve spoileru máte přeložene info z google Total_Noob je v plamenech a příspěvky dvakrát přes víkend On posílal nové informace, které uvádí, že jeho slepice bude podporovat pluginy, i když některé z nejpopulárnějších z nich nebude fungovat, protože jsou určeny pro 5.xx. Dodal, že by mohl aktualizovat některé pluginy sebe být kompatibilní s 6,20 ... Já jsem osobně doufal, že pro podporu PSPLink, ale myslím, že to má člověk pracuje na chvíli již zdroj Total_Noob díky Chinmay a cscash241 za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 omg...... Právě jsem se dočetl, že díky hodně fake CFW co v poslední době vyšly se Dark_AleX rozhodl že se vrátí na PSP scénu a napravit ji tím, že začne pracovat na CFW 6.XX M33. Zatím to není oficiální, ale prý to opravdu tak je a vypadá to slibně! M33 rlz Článek od RaZzera m33 je jenom spekulace,m33 totiž ještě neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 ja vym že neni. ale k čemu by bil? stači jenom hej a iso loader. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 no tak asi proto že m33 je nejkvalitnější CFW,šli by na něm přímo ISO a další,HEN je jen HEN a nikdo nevý jakou bude mít Iloader podporu a uploadnul jsem Gameplay GPSP on HBL r107!!!! P.S. kvalita bude vylepšená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3VL3R Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Proč to tak blbě ukončuješ? Baterku nemusíš vůbec vyndávat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 u gpsp musim,nevim proc ale kdyz dam exit to hbl nebo select+start tak nabehne napis config neco a pak to zamrzne a musim vyhodit barerku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Kvalita je dobrá nebuď skromný :D veď si ešte aj stihol obrazovku vyčistiť :D .No keď ja vypínam nejakú hru z HBL tak mi vypne PSP ale to asi všetkým :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 bych to prohnal ulead video studio ale to nejede tak sem to zkonvertoval pres xvid4psp,a ta kvalita je podle me prumer xD,a ta obrazovka,no kdyz se to nacita 5 minut tak aspon vycistim obrazovku xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BreC Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Jak si utřel obrazovku, to mě dostalo =D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 no co? display zamastenej xD,a mam jeste par gameplayu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BreC Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 gameplay je v pohodě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3VL3R Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Aha, no me funguje tlacitko psp-exit->yes a normalne jsem v psp menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 ja mam hbl r1o7 to je mozna proto ale je to divny,sem linej odstranovat bezvyznamny chyby xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Ty ale prečo ti nejde spustiť napr. Patapon hneď na prvý krát? :blink2: si tam stláčal x ako na maratóne :D.. a bolo vidno tvoju tvár v odraze ja som si myslel že si nejaký 30tnik :blink: LOL :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 vole ne 30 ale 13 xD ale to nabihani....myslim si ze mam fake :( pac mi aj nahledy obrazku nabihaj cca 15 s,ale je to sandisk z alzi,a jeste k ty tvary,sem linej si strihat vlasy tak me lezou do oci a aj me svitila lampa do xichtu a mam kruhy pod vocima a navic to bylo toceno na posteli a ja klecel na zemi xD PS. kdo ma gt? edit. to nabehnuti,me to napoprvy nabehne ale trva to a mackal sem to pac sem to chtel urychlit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Aha no ja mám 16 a keď si myslíš že si škaredý, hneď tu dávam na profil fotku nech sa zasmeješ :D ... A skúšal si dať Defaultné nastavenie? alebo Formátovať kartu? Keď to aj tak nejde tak máš asi FAKE Kartu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 ja si nemyslim ze sem hnusnej,ja sem fxr,ten magor s psp jo a na psp mam vypli obrazky takze to nevydim xD,restore settings sem zkousel,format ne pac mam 12 gb a nechci to davat do pc a pak znova do psp a ted me patapon naskocil hned jak sem zmacknul X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 HLEDAME PREKLADACE pac vondy je zaneprazdnen,a na wololo se pise neco o pluginech na henu,doufam ze pujde plugin game categories!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Mam se pokusit o přeložení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 jo muzes,lepsi nez g00gle SALATor,prosili bychom o tu novinku s pluginama na wololo pridam te pak na thx wall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Hele měl sem odstávku serveru v hlavě :D Ale společnej překlad by byl good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Nevim jestli to bude stačit ale tady to je Dnes jsem přidal do svého TN HENu podporu pluginů. Většina pluginů nefunguje , protože jsou udělány pro firmware 5.XX. Já snad můžu udělat některý pluginy pro vás, jako cxmb, dayviewer. VshMenu má nyní novou možnost "FAST SCROLL MUSIC".From: total_noob blog Z wololo? to nevim našel sem tohle z T_N blogu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 na obouch to je stejny a thx,zejtrs to pridam,dnes jsem na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deleted user Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 post deleted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Sa mi zdá, že 6.30/31 nerobí ale urobí rovno na 6.35 ...Kôli tomu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.