Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

TN HEN - D (+E) + Prometheus iLoader/DG na 5.03/PSX Podpora/ - Update 5.3.2011

Recommended Posts

• Odpovědi 2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

tak,kvůli takovejmhle dotazům jsem dal do TuTu upozornění:

Upozornění!

Pokud mi chcete napsat PM že máte nějaký problém tak pište že vám něco nejde spustit,ale kdo se bude ptát na takový voloviny který si může najít v TuT na HBL nebo HEN tak toho pošlu okamžitě doprdele! Páč musim každej den odpovídat na 10 lidí a dementní dotazy jako "já to nechápu,co je root karty?" a "kde najdu System Settings?" nebo "Jak udělat update",s takovýhlema doatazami si přečtěte topic pro začátečníky NEBO PRODEJTE PSP A KUPTE SI TAMAGOCHI PÁČ TAKOVEJ SLOŽITEJ STROJ NEPATŘÍ DO RUKOU TAKOVEJHLEM OPICÍM!

Thanksuje FxR

Ripecek: přečti si "Topic pro začátečníky" http://console-forum.net/tema/53990-psp-pro-zacatecniky-aktualizace-8-1-2010 neb Prodej psp a kup si Tamagochi když nevíš že Root karty je hlavní stránka karty což znamená že když dáš Tento PC - PSP - hlavní stránka => tak tam je Root

Odesláno

COOO???? to udělaly richle xD hnet to jdu skusit ale ten downgrade zatím necham tak než bude nějaky spolehlivy nmávod xDbricku, neriskoval by som.

EDIT:// už mám 6.20 TN-B(HEN) ted jsi jdu přečíst něco o tom donwgrade a je pridany řádek ve VSH menu >FAKE INDEX.DAT<< a je to na disabled ta kto tak ratči nechcejte

EDIT2:// a nebojte se IL jede v pohodě

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu