frezen91468625049 Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Lidi jak zjistim jakou sem měl základní verzi na PSP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 chápu to dobře že nemusim mít flaslé psp a pudou mi hrát stažené iso hry???!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wildwolf Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Tak to chápeš špatně. Bez HENu a iLoadera ISO nerozjedeš. chápu to dobře že nemusim mít flaslé psp a pudou mi hrát stažené iso hry???!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 jasně ale když naistlauju todle co tady píše tka mi pudou hry iso? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wildwolf Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Pokud to nainstaluješ podle návodu od FxR a máš samozřejmě verzi 6.20 tak ti to půjde ;) jasně ale když naistlauju todle co tady píše tka mi pudou hry iso? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 a eště jedna otázka:D když de todle :D už jde flešnout psp 3004 6.20? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Flashnout ne, ale s timhle na nem jdou ISO hry.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 a když todle udělám tak psp se nerozbije ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Proc by se melo rozbijet :D Kdyz udelas vse dle navodu, tak to bude ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 hele pottřebuuju radu... všechn osem udělal a teď tma je spuste patapoon 2 a držte r dokat se něoc neobjevý to vůbec nechápu?! pustil sme patapon.. a teĎ neivm co mám dělat nic se m tam neukázalo nomrálně jako bych to pustil uplně obyčejně... prosím poraĎ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 spustim to.. a teď jak to nabíáhá mám držet to Rko tak mi to jakože najede..a sekne se to co stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 sekne se mi to a vypne se mi pspčko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 ripecek> tak máš asi něco nakopirováne. maš HBL na root karty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huiAPPOAJ Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 http://pspking.de/forum/showthread.php?tid=30065&pid= našel jsem tohle.. znamená to downgrade z 6.35 na 5.03? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frezen91468625049 Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 SPUSŤ patapona dej continue naloaduj wolololum stazenej save pri načítání dej drž R jestli děláš HBL tak jenom do HBL menu a jestli děláš hen tak to drž až do XMB menu ;) EDIT: To ripecek samozřejmě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 ne downgrade bude na 6.20>5.03 http://pspking.de/forum/showthread.php?tid=30065&pid=našel jsem tohle.. znamená to downgrade z 6.35 na 5.03? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 jak na root karty v psp mám složku M_root nebo něco takovýho ta ksem odvodil e tao mám dát asi tam:D tak sem to tam dal :D:D pls dej mi icq jeslti máš otřbeuju pomoct:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frezen91468625049 Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 root karty je prostě paměťovka kam dáváš věci kapiš ? :D Root je to kde máš složku PSP EDIT: napiš mě na ICQ 400793762 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 tak,kvůli takovejmhle dotazům jsem dal do TuTu upozornění: Upozornění!Pokud mi chcete napsat PM že máte nějaký problém tak pište že vám něco nejde spustit,ale kdo se bude ptát na takový voloviny který si může najít v TuT na HBL nebo HEN tak toho pošlu okamžitě doprdele! Páč musim každej den odpovídat na 10 lidí a dementní dotazy jako "já to nechápu,co je root karty?" a "kde najdu System Settings?" nebo "Jak udělat update",s takovýhlema doatazami si přečtěte topic pro začátečníky NEBO PRODEJTE PSP A KUPTE SI TAMAGOCHI PÁČ TAKOVEJ SLOŽITEJ STROJ NEPATŘÍ DO RUKOU TAKOVEJHLEM OPICÍM! Thanksuje FxR Ripecek: přečti si "Topic pro začátečníky" http://console-forum.net/tema/53990-psp-pro-zacatecniky-aktualizace-8-1-2010 neb Prodej psp a kup si Tamagochi když nevíš že Root karty je hlavní stránka karty což znamená že když dáš Tento PC - PSP - hlavní stránka => tak tam je Root Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frezen91468625049 Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 FxR .. Tak teď si to totálně zabil xD Dobře ty :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 NO,PÁČ MĚ UŽ SERE KDYŽ SE MĚ 8 LETÝ DĚCKA CO SI NEUMĚJ SAMY UTŘÍT PRDEL 10 X DENNĚ PTAJ CO JE ROOT KARTY A JESTLI SI NEROZBIJOU PSP Jinak,rozjel někdo OpenIdea Eboot Builer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frezen91468625049 Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Konečně sem to ripeckovi vysvětlil to byl zážitek xD Btw. souhlasim s tebou :D EDIT: chtělo by to udělat TuT detailnějc aby tady takhle NESPAMOVALI ty ,,jak říkáš ty 8 letý děcka,, :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert1106 Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Vyšla nová verzia TN Hen B http://wololo.net/wagic/tn-hen-6-20/ :-) Zdá sa že by už nemali byt problémi s PSP 3000. Plus bola pridaná možnosť downgradu, ale keďže varujú, že na nových modeloch je veľké riziko bricku, neriskoval by som. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 COOO???? to udělaly richle xD hnet to jdu skusit ale ten downgrade zatím necham tak než bude nějaky spolehlivy nmávod xDbricku, neriskoval by som. EDIT:// už mám 6.20 TN-B(HEN) ted jsi jdu přečíst něco o tom donwgrade a je pridany řádek ve VSH menu >FAKE INDEX.DAT<< a je to na disabled ta kto tak ratči nechcejte EDIT2:// a nebojte se IL jede v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 jdu upravit tut,a to fake,myslim ze tam bude fake verze fw p.s. dupenka chce brick tak by mohl zkusit downgrade xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.