Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

TN HEN - D (+E) + Prometheus iLoader/DG na 5.03/PSX Podpora/ - Update 5.3.2011

FxR

Recommended Posts

ty máš 3k (případně GO)?,podle mě by bylo nejlepší kdyby to bylo 24.12,to je každej doma a je to hustý když to vydaj na štedrej den :D,jinakmě zajímá přes co se teda bude nahazovat 6.35 HEN - páč TN píše že nějak z XMB ale když teď vydali "misakki" HBL...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Jj přednedávnem jsem si ho updatoval. Ještě se chci zeptat, k tomuto tématu to sice nemá nic dočinění, ale snad lepší než zakládat nový topic, stejně se to tu bude promazávat. Když mám verzi 6.20 a stále mi nejde se připojit na playstation network. Pořád to chce novější FW. Musím to nutně updatovat aby mi to fungovalo, nebo na to je nějaká finta?

Odkaz ke komentáři

ne,ZATIM jde jenom na 6.20,páč na 6.20 začal TN pracovat dřív,pak měl dělat 6.30/1 jenže se mu to nějak pojedbalo v palici :D a 6.30/1 opustil a začal makat na TN HEN 6.35 co by se měl nejspíš spouštet z XMB

azdar všichni, nejáké novinky od Total_Nooba, který mi dal krátké hlášení o jeho práci.

Jsou zde dobré a některé né tak dobré zprávy, podle informací od TN. V zásadě se odehrálo mnoho změn v Kernelu od 6.20 do 6.35 (Plno "nids" se změnilo, a jejich hledání je velice zdlouhavé a nudné). Z toho důvodu, předělávání jeho práce z 6.20 na 6.35 vyžaduje více času než z počátku očekával a že možná nebude do vánoc hotový

Víceméně, Total_Noob dodrží jeho deadline, který slíbil, ale vypustí prvně Hen pro 6.20 (využívající patapon 2 exploitu, podobně jako HBL), požději poté vypustí Hen pro 6.35.

Doufám že to toto info vám udělalo radost, vím že poslední dny jsou vždy nejtěžší, je to jako být dítě a čekat znova na vánoce, ale buďme všichni trpěliví.

By HDave

Odkaz ke komentáři

Jj přednedávnem jsem si ho updatoval. Ještě se chci zeptat, k tomuto tématu to sice nemá nic dočinění, ale snad lepší než zakládat nový topic, stejně se to tu bude promazávat. Když mám verzi 6.20 a stále mi nejde se připojit na playstation network. Pořád to chce novější FW. Musím to nutně updatovat aby mi to fungovalo, nebo na to je nějaká finta?

No ja mám 6.20 a do PC som si dal program "Media GO" a tam si pripojím PSP a už sťahujem :D skús to :) .Len dávaj pozor lebo stále dole píše aby si si to zaktualizoval tak daj pozor aby si to omylom neposral :D .

P.S.: Našiel som toto:

Nemecký programátor Deutschland 1 vydal novú aktualizáciu VSH Menu & Recovery Menu Flasher v1.3. Ide o veľmi zaujímavú aplikáciu, pomocou ktorej je možné zmeniť farbu, typ Recovery Menu a takisto aj VSH Menu.

http://www.pspzone.sk/news.php?readmore=2011 myslíte že to pôjde na HENe ? :D

Odkaz ke komentáři

No ja mám 6.20 a do PC som si dal program "Media GO" a tam si pripojím PSP a už sťahujem :D skús to :) .Len dávaj pozor lebo stále dole píše aby si si to zaktualizoval tak daj pozor aby si to omylom neposral :D .

P.S.: Našiel som toto:

Nemecký programátor Deutschland 1 vydal novú aktualizáciu VSH Menu & Recovery Menu Flasher v1.3. Ide o veľmi zaujímavú aplikáciu, pomocou ktorej je možné zmeniť farbu, typ Recovery Menu a takisto aj VSH Menu.

http://www.pspzone.sk/news.php?readmore=2011 myslíte že to pôjde na HENe ? :D

A připojím se přes to do mojeho PN účtu, nebo přes to můžu jen stahovat ??

Odkaz ke komentáři

česti jste to už

December 21, 2010 in TN Hen

I chatted a bit with Total_Noob a few hours ago, who confirmed to me that the first public release of his Hen is ready and has been sent to pspgen yesterday. I assume the staff at pspgen will now be testing the Hen for a little bit, making sure there is no last minute bug, before they make the public release.

I can see that there’s electricity in the air, just by looking at the spike in visits yesterday, seems I’m not the only one waiting for this release

můj překlad

Před pár hodinamy jsem si povídal s Total_Noob, který mi potvrdil že první veřejné vydání jeho HENu je připraveno, a byl včera odeslán na PSPGEN. Předpokládám že zaměstnanci PSPGEN budou tento HEN testovat, aby se ujistily že tam není žádná chyba, předtím než učiní veřejné vydámí

Cítím to napětí ve vzduchu při pohledu na graf návštěvnosti, zdá se že nejsem jediný kdo čeká na tuto verzy.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu