FxR Odesláno Prosinec 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 ty máš 3k (případně GO)?,podle mě by bylo nejlepší kdyby to bylo 24.12,to je každej doma a je to hustý když to vydaj na štedrej den :D,jinakmě zajímá přes co se teda bude nahazovat 6.35 HEN - páč TN píše že nějak z XMB ale když teď vydali "misakki" HBL... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wildwolf Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Jsem v PSP poměrně nezkušený, proto se ptám : Jakmile to vyjde, bude tady detailní navod jak pro "blbečky" jak to flashnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 jo jasně,máš FW 6.20? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 no nechapou proč to nevydal už jak to měl hotove.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wildwolf Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Jj přednedávnem jsem si ho updatoval. Ještě se chci zeptat, k tomuto tématu to sice nemá nic dočinění, ale snad lepší než zakládat nový topic, stejně se to tu bude promazávat. Když mám verzi 6.20 a stále mi nejde se připojit na playstation network. Pořád to chce novější FW. Musím to nutně updatovat aby mi to fungovalo, nebo na to je nějaká finta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 musiš updatnout. ale neupdatni. za chvl bude hen a pak se uděla určo nějaky plugin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wildwolf Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Plugin na ten network? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 jj už je i na 5.xx ale určo bude i na 6.xx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 moc to nechapu .. ten hen bude jen na 6.20 ?..... ja mam 6.35 bohuzel .... tam to nepujde ?.... předem díky za odpověď ... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 ne,ZATIM jde jenom na 6.20,páč na 6.20 začal TN pracovat dřív,pak měl dělat 6.30/1 jenže se mu to nějak pojedbalo v palici :D a 6.30/1 opustil a začal makat na TN HEN 6.35 co by se měl nejspíš spouštet z XMB azdar všichni, nejáké novinky od Total_Nooba, který mi dal krátké hlášení o jeho práci.Jsou zde dobré a některé né tak dobré zprávy, podle informací od TN. V zásadě se odehrálo mnoho změn v Kernelu od 6.20 do 6.35 (Plno "nids" se změnilo, a jejich hledání je velice zdlouhavé a nudné). Z toho důvodu, předělávání jeho práce z 6.20 na 6.35 vyžaduje více času než z počátku očekával a že možná nebude do vánoc hotový Víceméně, Total_Noob dodrží jeho deadline, který slíbil, ale vypustí prvně Hen pro 6.20 (využívající patapon 2 exploitu, podobně jako HBL), požději poté vypustí Hen pro 6.35. Doufám že to toto info vám udělalo radost, vím že poslední dny jsou vždy nejtěžší, je to jako být dítě a čekat znova na vánoce, ale buďme všichni trpěliví. By HDave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deleted user Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 post deleted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Jj přednedávnem jsem si ho updatoval. Ještě se chci zeptat, k tomuto tématu to sice nemá nic dočinění, ale snad lepší než zakládat nový topic, stejně se to tu bude promazávat. Když mám verzi 6.20 a stále mi nejde se připojit na playstation network. Pořád to chce novější FW. Musím to nutně updatovat aby mi to fungovalo, nebo na to je nějaká finta? No ja mám 6.20 a do PC som si dal program "Media GO" a tam si pripojím PSP a už sťahujem :D skús to :) .Len dávaj pozor lebo stále dole píše aby si si to zaktualizoval tak daj pozor aby si to omylom neposral :D . P.S.: Našiel som toto: Nemecký programátor Deutschland 1 vydal novú aktualizáciu VSH Menu & Recovery Menu Flasher v1.3. Ide o veľmi zaujímavú aplikáciu, pomocou ktorej je možné zmeniť farbu, typ Recovery Menu a takisto aj VSH Menu. http://www.pspzone.sk/news.php?readmore=2011 myslíte že to pôjde na HENe ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 jo taky mám MediaGO,stahuju přes něj addony a jediný co mě sere je že sem musel nainstalovat quicktime xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 No tak pôjde to ? :D lebo to by bola iná haluz, keby že sa tam dá importovať funkcia z 5.03 alebo 5.50 IsoLoaderu :) cí no ja by som sa zbláznil :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wildwolf Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 No ja mám 6.20 a do PC som si dal program "Media GO" a tam si pripojím PSP a už sťahujem :D skús to :) .Len dávaj pozor lebo stále dole píše aby si si to zaktualizoval tak daj pozor aby si to omylom neposral :D .P.S.: Našiel som toto: Nemecký programátor Deutschland 1 vydal novú aktualizáciu VSH Menu & Recovery Menu Flasher v1.3. Ide o veľmi zaujímavú aplikáciu, pomocou ktorej je možné zmeniť farbu, typ Recovery Menu a takisto aj VSH Menu. http://www.pspzone.sk/news.php?readmore=2011 myslíte že to pôjde na HENe ? :D A připojím se přes to do mojeho PN účtu, nebo přes to můžu jen stahovat ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Áno teraz som skúšal ;) A mám poriadny ciťák že zajta vyjde HEN :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 ja ho čekal už dneska. ale mohl by vijít zítra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wildwolf Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Já osobně to vidím až na toho 24. kdy nám to nadělí jako "dárek" k Vánocům :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 jj taky mislím že to da k večeru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123456789 Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Nedá, narozdíl od některých na tomto fóru je většina lidí (mezi které řadím i TN) rozumná a uveřejní to 23.12. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12345 Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 česti jste to už http://wololo.net/wagic/category/tn-hen/ December 21, 2010 in TN Hen I chatted a bit with Total_Noob a few hours ago, who confirmed to me that the first public release of his Hen is ready and has been sent to pspgen yesterday. I assume the staff at pspgen will now be testing the Hen for a little bit, making sure there is no last minute bug, before they make the public release.I can see that there’s electricity in the air, just by looking at the spike in visits yesterday, seems I’m not the only one waiting for this release můj překlad Před pár hodinamy jsem si povídal s Total_Noob, který mi potvrdil že první veřejné vydání jeho HENu je připraveno, a byl včera odeslán na PSPGEN. Předpokládám že zaměstnanci PSPGEN budou tento HEN testovat, aby se ujistily že tam není žádná chyba, předtím než učiní veřejné vydámíCítím to napětí ve vzduchu při pohledu na graf návštěvnosti, zdá se že nejsem jediný kdo čeká na tuto verzy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 No ešte nech to oni testujú :( ja odpadnem dúfam že to dajú už dnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrnin Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 To já také doufám že už bude dneska pač to čekání je docela hrozné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDave Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Na jednu stranu, dobrý že to kontrolujou, prece jen se říká "dvakrat měř,...", ale zas na druhou, kdyby to měl každej kontrolovat, než to přepošle dal, tak to ma za týden jen 1*5*4*5*3*2*5 lidí :-D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 aby to bylo už dneska... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.