sova287 Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Som zato aby bol uz dneskam, ale myslim si ze ho vydaju az zajtra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 podle me az 23.12,jinak thx to 12345,pridam preklad a dam te do thx listu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 JEBNE MA! TN píše: "People sorry, but, i Lost my HEN on the PSP and i forget of take backup of my project… I restart my project from beggining today, please be patient! TN" preklad: Lidé je mi to líto, ale ztratil jsem HEN na PSP a já jsem zapomněl vzít zálohu mého projektu ...:( Restartuju můj projekt od dneška, prosím, buďte trpěliví! TN -ďalej špekulácia či je to "fake TN" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 s iděláš prdel ne? doufám že je to vánoční apríl xD a co wololo dyť mu posílal hen,a doufám že to už poslal na PSPGEN ku*va nědělej zbytečnou paniku xD edit: játo teda na wololo ani tn blog,pspgen a psphacks teda nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 No ale to asi bude dajaky kokotko čo sa tvári že je TN veď autor TN tohto komentu nieje "klikací" ako TNove komenty sú... Tu to máš: http://wololo.net/wagic/tn-hen-6-20/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sova287 Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Je to nejaky FAKE klud.. :) presne nikde to nieje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Tak čo som sa zbláznil ? :D tu mi to píše v komentároch : http://wololo.net/wagic/tn-hen-6-20/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12345 Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Je to fake vždyť v poslední novince wololo napsal Před pár hodinamy jsem si povídal s Total_Noob, který mi potvrdil že první veřejné vydání jeho HENu je připraveno, a byl včera odeslán na PSPGEN a navíc když něco omylem smažete s HDD tak to de snadno obnovit. a někdo kdo dokáže prolomit ochranu na PSP přece není tak blbý aby si svou práci smazal nebo nezálohoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 6.20 TN HEN-A vyjde v pátek, viz: http://www.pspgen.com/6-20tn-release-sera-rendue-publique-24-decembre-2010-actualite-195665.html[/codE] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12345 Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 až v pátek LOOOOOL, co budu to vánoc dělat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 až v pátek LOOOOOL, co budu to vánoc dělat :) ?... proc tu zbytecne spamujes ... vzdyr razzzer psal ze vyjde v patek .... jzs btw ... nehorazne se tesim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 kur*va na pspgen je psano že to vyda 24. prosince. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 a co asi psal razzer? p.s newX4,ty mas ale 6.35 ne? jinak jakou hb nejvic ocekavate? ja gotube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Tak dúfam že aspoň makajú na IsoLoaderi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wildwolf Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Jak tak koukám ,tak můj odhad byl trefný, že nám to nadělí až "na Ježíška" :D No to doufám taky, snad to vyjde aspoň do půlky ledna (to by měli stihnout) Tak dúfam že aspoň makajú na IsoLoaderi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Len si myslím že mali dať HEN aj týmu GEN aby už pracoval na IL... Ako ja vravým " rychlo švitko" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wildwolf Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Snad bude "rychlo švitko" IL co nejdřív na netu :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 jo. už se těším až bude IL. ale škoda že T_N nezjistil dřív tu duru v 6.20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Škoda že TN je taký pako a inteligent v jednom :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wildwolf Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 jo. už se těším až bude IL. ale škoda že T_N nezjistil dřív tu duru v 6.20 Buďme rádi i s tím zpožděním ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 tjn. alespon něco. už jsem ani nedoufdal že se něco oběví. Buďme rádi i s tím zpožděním ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 jo mam 6.35 a 6.20 .... ale musim vymenit displej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3VL3R Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 asi před pár týdny jsem psal veselé Vánoce, nikdo nepochopil, že to výjde 24. prosince zatím není žádný brick, takže to určitě pojede i vám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Môžem sa opýtať? Ten www.gen.com kde dal HEN TN tak to je ten tým čo pracuje na IL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 no jj tym gen pracuje na IL snat. ale už se těším na 24.12. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.