NewX4 Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 no jj tym gen pracuje na IL snat. ale už se těším na 24.12. Kdo by se netesil na 24.12 ;) .... jestli to fakt bude .. tak to bude pecka .... SONY dostane pekny darek k vanocum :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 jj. to dostane xD ale podle mě se nějak domluvili ad to tn uděla atd... ale jen muj názor.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 jj. to dostane xD ale podle mě se nějak domluvili ad to tn uděla atd... ale jen muj názor.... cože ?... domluvily .... :wohow: ... co by s toho měli ?..... máš dost :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 sem řikal že to je můj nazor tak ty keci si strč .... ale jinak proč ne. za každe prodane psp dostane tn třeba 1000kč xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 sem řikal že to je můj nazor tak ty keci si strč .... ale jinak proč ne. za každe prodane psp dostane tn třeba 1000kč xD a proč by to měli chtít po TN ?.... by si to mohli udělat snad sami ne ?.... a ještě líp .... ae stejne je to kravina ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Aj podľa mňa TN spolupracuje so SONY ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 notak určitě udělaj hen na svuj ofw xD a proč by to měli chtít po TN ?.... by si to mohli udělat snad sami ne ?.... a ještě líp .... ae stejne je to kravina ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 .. tak kdyz taky kecas ze sněma spol. TN ..... tak by to bylo pro ně daleko lepší ... než aby museli davat TN 1000,- omg bože končím ... nebudu tu s tebu řešit take kraviny ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deleted user Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 post deleted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Počujte, dá sa vytvoriť vlastná HB hra ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Dá, ale to musíš umět programovat v C, a né o tom vědět hovno a ještě se za chvíli ptát na návod. :lol: Btw, proč by TN spolupracoval se Sony a pracoval na HENu 6.20 když už jsou dávno novější verze FW, k čemu by to Sony bylo? Myslete trochu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 A povieš mi názov toho programu ? :D Nič už mám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 A je to tu, chce vytvářet HBs a ani neví v čem. xD Běž rovnou do řiti, ztráta času sim tě... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Hej už som na to prišiel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Tož čekáme na první HB - co máš v plánu naprogramovat? Kdy by mohl být přibližně upload? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Už nič prešlo ma to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Sakra, a já už od tebe čekal ňákej závodní simulátor a pozdějš třeba i CFW. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Sakra, a já už čekal ňákou závodní simulaci a pozdějš třeba i CFW. :( Nech ho chudáka :wohow: ... fasta ... dobrý džouk :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 ted jsem četl nove info o tn henu. Jsme oznámili spuštění TN-20.6 (HEN), kterou Total_Noob by liga 24 prosince v poledne a byli jste někdo nechápe, toto zpoždění se spuštěním. Mezi urážek a teorie o spiknutí, čteme od všeho trochu, a cokoliv, co je špatné, protože díky by se zdálo, že je více příležitostné. Ale svět je jako nevděk a urážky jsou více než módní vděčnosti a zdvořilost. Úspěšná online uplatňování vyžaduje, aby zvíře důkladně testovány, jako novinky jsou připraveny a úplné, a také, že jsme tam sledovat v případě potíží. Tyto parametry by neměly být obvykle splněny dnem 24. prosince v poledne. Kromě toho jsme přesvědčeni, že uvedení online 24. prosince tohoto důvodu TN-20.6 (HEN) dar okolnost. Na první ducha Vánoc a její symbolika nemá vliv na každého a to je smutné vidět tolik urážek kvetou v tomto okamžiku má být na chvíli klidu a sdílení. Chcete-li se vrátit k našemu tématu dne, 6.20-TN (HEN) , on musí vědět, že Total_Noob Tak jsme se jen projít novou verzi, která má ladit. Toto zpoždění bude mít hrál svou roli a zabránit druhé vydání upgrade za méně než 24 hodin. Budeme testovat tuto novou verzi po celý den, a pokud vše stále funguje dobře, bude to on-line dnes o půlnoci nebo dvanáct hodin dříve než bylo plánováno, aby uspokojil každého. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Sakra, a já už od tebe čekal ňákej závodní simulátor a pozdějš třeba i CFW. :( Keď ja mám vážne dobrý nápad ale keď vidím tie tuty na youtube tak idem odpadnúť :D Čakal som že to bude zložité ale predstavoval som si to trocha inač . NewX4: Prečo, ty sa do toho rozumieš že takto nadávaš? :D KOSScz: No ďakujem :D ale Ujo Google už asi má dislexiu :D FxR: Plánuješ tu dať tut hneď? :D Lebo ja sa už vidím ako na štedrý deň nebudem vidieť zlaté prasiatko ale PSP s HENom :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 notak ja tu zítra budu od 7 na kompu a budu pořat na pspgen. tak hnet jak to tam uvidím si to prcnu do psp skusim a pohraju si stím xD a FxR to tu da hnet jak bude moct... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 No tak super ja tu budem možno od 3 rana aktualizuvávať pspgen a console-forum :D... Pomôže mi na tých francúzov tlmočník Google :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 jj gogle ti pomůže xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Ten hej :D ešte budem chcieť poďakovať a napíšem dajakú urážku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 no už aby to bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.