KOSScz Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 jestli vam to nejde tak skuste toto bežte do složky HBL tam otevřetze soubor hbl_config.txt pak změnte řádek return_to_xmb_on_exit = 0 na return_to_xmb_on_exit = 1 a nebo se ještě doporučuje udělat defaul sistem. mi to nejde. ale skusit to můžete. Našel jsem tyto rady na pspgen.com. ted se tam ptam proč mi to nejde a čekam na odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 tak sem to zkusil na kamarádově psp a na 2 pokus se to povedlo. Dělal sem to podle tady toho http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2010120011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 ne,bohuzel,zkusim restore settings nebo poletim za kamosem pro 2 gb kartu p.s. zkus to spustit na nejaky stary revizy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 jak to myslíš na starý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 našel jsem novy patch na pspgen.com ktery je vloženy na wololo.net. ted to jdu skusit pak se ozvu... A tady máte odkaz ten první topic http://wololo.net/wagic/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 No prvé čo skúšam je Restore Default Senttings a Format memory stick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 skuste stahnout ten patch. mě to nejde. a jesti vám to pujde tak prosím reupněte to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 A skuste si dat do psp HBL R101 ted jsem si všimlů že to tn tež použival a jelo mu to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Ešte som chcel ak by bol niekto taký blbý ako aj ja som tak tu má čo znamenajú jednotlivé položky v TN VSH menu: CPU Clock XMB - nastavení rychlosti CPU pro XMB CPU Clock Game - nastavení rychlosti CPU pro hry Fake Region - nastavení PSP jádra pro různé regiony Skip Gameboot - přeskočení Gameboot animace při spuštění HB Hide MAC Adress - umožňuje skrýt zobrazení MAC adresy v menu System Information TN Network Update - povolí / zakáže aktualizaci 6.20 TN-A (HEN) Hide PIC0 & PIC1 - povolí / zakáže zobrazení PIC0.PNG a PIC1.PNG u HB v XMB GAME menu Spoof Version Slim colors / USB Charge - na PSP-1000 přidá další barvy pozadí pro XMB (vyžaduje instalaci souboru 13-27.bmp z PSP Slim do flash0:/vsh/resource/) / povolý nabíjení přes USB (na PSP-2000 / 3000 / go) Fast Scroll Music - rychlý pohyb v menu Protect Flash0 - zabrání nechtěnému zápisu do flash0 Shutdown Device - vypne PSP Suspend Device - uspí PSP Reset Device - restartuje PSP Restart VSH - restartuje systém bez vypnutí HEN Exit - návrat do XMB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 ja nasel updatlej savegame,je to divny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrnin Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Mě to vůbec nejde když to spustím podle návodu zde http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2010120011 tak se mě vypne PSP a nic :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 FxR skus tu dat odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deleted user Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 post deleted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 jo a ted sem se dozvedel zase o nakym patchu tak testuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Caveman- jo. a mám tu odkaz přimo ke staženi k tomu patchu. http://www.mediafire.icom/?25egdnp3m2hcxqg už to jdu skust Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 ĽUDIA! Dal som pôvodne nastavenie, naformatoval kartu a urobil som to podľa tohto návodu a ide mi to :) : http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2010120011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 jj skusim naformatovat kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 jo konečně asik na 10 pokus jsem to rozjel jupííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Vidíš :) takže všetci formátovať! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 stahněte si tento patch http://www.mediafire.com/?25egdnp3m2hcxqg a pojede vám to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 ja mam 16 gb :( to bude trvat xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 to asik jo. ale je tam lepší podpora pspdisp. alespon se mi to neseka skoro vůbec když jedu přes vlan. a nevyte jake pluginy to podporuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Mne to ide bez patchu :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12345 Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 jupíí s tím patchem to jede jako po másle edit: no tak HEN se sice nahodí ale když pak spustím nějakou HB hru tak se PSP vypne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacus.petr Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Vidím samé dobré zprávy. Jsem rád, že je HEN konečně na světě. Jsem jen zvědav, kolik se najde kutilů, kteří si budou chtit svoji 3000 nebo GO flashnout pomoci Recovery Flasheru. EDIT: Nezkoušel bych to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.