12345 Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 FxR já mám ještě 2GB skusím jestli to pojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ali99 Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Čau Lidi, nevíte někdo jestli vůbec bude ten TN Hen 6.31?? Vidím že s tou 6.20 je spousta problémů. díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 TN dělá na 6.35 henu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horac Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 hbl R101 patch a ted jdu skusit jestli se rozjedou ty romky Chci se jen zeptat tu slozku s tim daedalusem jsi kopiroval do PSP/GAME ? je tam jeste jedna a nvm co sni __MACOSX...co s ni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 http://www.ulozto.cz/7094410/plocha-rarR101 + patch mám 2gb kartu no ta kto teda nevim,nespustim nic,zkusim se ještě pohrabat v vsh,pujči msi kamošovu kartu a tu skvou zkusim formátovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horac Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 no ta kto teda nevim,nespustim nic,zkusim se ještě pohrabat v vsh,pujči msi kamošovu kartu a tu skvou zkusim formátovat Jo no nvm jestli delam neco blbe ale taky nic nepustim...HEN jsem rozjel pokazde na 1 pokus....ale HB aplikaci zadnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 zkusil jsem restore settings a nic,za hodinu jdu pro 2 GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horac Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 a ty jako nepustis ani HEN ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 nespustim nepatchnutej patchnutej spustim HB,demo a UMD nespustim s HENem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 mě už jede všechno hen na první pokus pustím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horac Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 zkusim jeste jestli pustim nepatchly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12345 Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Tak na 2Gb mi to jede taky zatím sem zkoušel pazzle :) HBL 109 patch na HEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horac Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Mi jede HEN bez i s patchem...ale HB zatim ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 no kurva ta kto bude beztak kartama! ale je fakt že ten patch TN nezkoušel Lidi vezměnete nejmenší karzu co máte nahoďte nefatchnutej,pokud nejde tak patchnutej a dejte tam větší a zkuste HB E: To TN ted apořádně odfláknul když to dělal půl roku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 jo no nvm co nad tim dělal. honil klobasu?? xD xD ale jinak lepši než nic. a ten patch udělal nějakej japonec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Komentáře na 1 verzy ChickHenu takže jestli jsem to pochopil tak ty obrazky ChickHen je jich tam cca 5 mám dát do PSP/Photo a ten h.bin jen na root ? stejne mi to udela jen ze se psp sekne a vypne , cetl jsem že to jeste budou doladovat ---tak na po 10x se mi to povedlo , načte se světle zelená obrazovka pak se resetne PSP a máte 5.03 ChickHEN ted mi jeste reknete co si na tento skoro CFW muzu dat ?hodte naky linky ciste na Homebrew hry a programky ktery si tam muzu hodit dik :)pici stahnu si emulator Nintenda na Maria a takovy kkt a zapnu bum psp se resetuje a zase musim pracne nahravatHen takže problém todle dela u vseho Jojo, taky se mi nic nepovedlo spustit, musíme ještě počkat... :) mam HEn a nefungujou tam zadny homebrew, prej je to nejakej bug... doufam ze to co nejdriv spravi, ted je to jen k tomu, abych tam mel 5.03 chickhen, jinak nic ono na tednle "nefunkci" verzi Hen nejede ani origos :Dsami to zkuste hodte si hen a pak dejne origos umd nacist a bum obrazovka bila s napisem PSP asi 1 minutu a pak bum a vypne se , pak zapnes mas zpatky 5.03 a na ni bez problemu mě taky nejede UMD xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 umd jsem neskoušel a ted mi to je jedno faram maria xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deleted user Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 post deleted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDave Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Mam problem s tim, že HEN spustim uplne v pohode, dostanu se i selectem do menu. Ale kdyz chci spustit nejakou homebrew nebo emulator.. tak se to sekne v momente, kdy je bila obrazovka s napisem PSP a po chvilce PSP spadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deleted user Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 post deleted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Tak čo urobíme? Chytíme TN ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Mam problem s tim, že HEN spustim uplne v pohode, dostanu se i selectem do menu. Ale kdyz chci spustit nejakou homebrew nebo emulator.. tak se to sekne v momente, kdy je bila obrazovka s napisem PSP a po chvilce PSP spadne. mě naběhne logo PSP a pak t ozamrzne + spadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Presne aj mne.. Ale patch ja nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDave Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 mě naběhne logo PSP a pak t ozamrzne + spadne Problem, vyresen, nevim jak, asi se to musi skouset dokud nenabehne poradne, proste sem to tam vse hodil, neslo to, nechal sem ho vyplej, pak ho nahodil, spustil HEN, koukl do system information a pak spustil Daedalus tim ze to zas chcipne a ejhle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 a jakou máš kartu? já už musim kurva zvednout tu svou tlustou prdel a jít pro 2 GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.