FxR Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 napiš jakou máš kartu a tutorial už jdu dělat musíte mě taky nechat vydechnout ne? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrnin Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Mám 4gb scan disck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 scan disck? neznám xD u tebe by to mělo být dobrý ale ty používáš psp 3k + patchlou verzy henu že? E: kdo se chce zasmát? :D http://img35.imageshack.us/i/img0187er.jpg/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sova287 Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Tak pockaj ako ja.. Dokedy FxR spravi navod... No nic idem sa napapkat :D ked pridem nech je tu uz navod !!!! :D :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 už píšu jak divej................. E: 2 sova : a co já? já žrát nebudu? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huiAPPOAJ Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Hrozí mi brick, když to jen tak z nudy zkusim rozjet na 6.31? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrnin Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 scan disck? neznám xDu tebe by to mělo být dobrý ale ty používáš psp 3k + patchlou verzy henu že? E: kdo se chce zasmát? :D http://img35.imageshack.us/i/img0187er.jpg/ Jojo používám patchlou verzi hbl hry a aplikace normálně fungujou ale jak ci spustit iso loader tak se mě sekne PSP a vypne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 pokud chceš brick tak to můžeš zkusit 2 Mrnin: tak to nevim,pokud ti jdou přes HEN Homrebrews tak to je divný tak teda musíš zkusit Fintu FŇ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 zatim jsem nerozjel jenom pinbal jinak vše ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrnin Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 pokud chceš brick tak to můžeš zkusit2 Mrnin: tak to nevim,pokud ti jdou přes HEN Homrebrews tak to je divný tak teda musíš zkusit Fintu FŇ Tak si počkám na tvuj návod a pak to snad půjde bylo by to super :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Už dopisuju návod na HEN,zkoušim FO Head On 2: Koss CZ: zkus jinou verzy neb oto decryptnout P.S. zkoušel někdo m33 driver? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sova287 Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 JUPI :) konecne si zahram nieco poriadne :) mate nejaku super hru ? co by ste odporucili...Viem ze je tu takych topikov az az.. naco tam budem pisat :D ked tento je najnastevovanejsi a aj tak sa to bude premazavat :) DIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 podle m jso unej: ModNation racers Gran Turismo Little Big Planet NFS Carbon,MW a Underground Midnight Club God of War Flatout Head On Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sova287 Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 A este jedna vec... mozno to bude zniet divno :D ale sekaju vam niektore hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Někomu se sekaj CSO a možná i ISO,a sova,tohle je 1 verze a hen je velice nestabilní takže se můžou sekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Tak to zkus GTA:LCS, GTA:VCS a vlastne i Chinatown wars :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Nojo! Anonymous ! ty seš úžasnej! já sem úplně zapoměl na GTA xD Jinak už mi zbývá jenom Prometheus TuT E: jdu žrát E2: Jede Flatout!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 _- ReFreeSh - _ Upraven a Doplněn TuT na HEN,Prometheus a Flippyho Metodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 co je ten Flippyho Metodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtas562 Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Hello boys Potřebuju jednoduchou odpověd na mojí jednoduchou otázkuuu pač už mě nebaví si pročítat ten spam ood začátku. Fungujou už ISO hry na PSP 3004 6.20 ? Předem díky za odpověd ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 vojtas562> jo fungujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Flippyho Metoda (moje metoda páč já sem Flippy xD) je nahození HB a prometheuse na psp 3k s velkými kartami jako je 4,8,16 a 32 GB na kterých je HEN nestabilní a nespustí HB tak se přes Flippyho Metodu(fintu) dá spustit prometheus pomocí UMD atd. jen si to přečti nevim jestli to všude funguje ale mě to funguje,dám restart VSH menu s fake region mexico (tím pádem mám PSP 3010) a dám UMD (tím nějak prolomim gameboot páč na velkejch kartách to při gamebootu zamrzá),až se UMD načte tak jdu do XMB a můžu spustit 1 HB,tím pádem ¨Prometheus,pak až chci další HB tak to zopakuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Jo fungujou máš to v TuTu,pokud máš velkou kartu použij Flippyho Metodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtas562 Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 No tak paráda už sem se bál že mám smulu :D Ještě si teda sehnat kabel , pamětovku a huráááááááááá :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Nevíte jestli už vůbec někdo zkoušel upravit FW 5.03 kterej by se tvářil třeba jako Update 6.37 a přitom by downgradoval FW 5.50+?? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.