ali99 Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Tak, teď si ještě pár měsíců počkat na TN HEN 6.35 a můžu hrát taky :D E: Nevíte někdo jak je to s tím 6.31?? Jestli to nějaký obětní beránek nezkoušel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 o tom sem ještě neslišel. ale buch vý jestli na tomhle někdo dělá... Nevíte jestli už vůbec někdo zkoušel upravit FW 5.03 kterej by se tvářil třeba jako Update 6.37 a přitom by downgradoval FW 5.50+?? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Tak to sice padá ale ISO jede. Jo RaZzeR,až budeš na serveru tak mi pls řekn iat ti pošli 50000$ Jo a upni pls m33 driver,nevi mkde h osehnat P.S. jde někomu gamecategories plugin? nebo vůbec nějakej plugin? kde se zapínaj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 jake pluginy jdou na psp kdomě pspdisp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 GameCategories - http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2010120012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Zatím z 5 her mi jdou 3. Pokud nejde hra tak se sekne obrazovka a po 10 vteřinách se vypne. Pokud dám M33 driver tak to jen vyjede do menu a hra se stejne nespustí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Já používám Homebrew Sorter a spokojenost: http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2009100028 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Zatím z 5 her mi jdou 3. Pokud nejde hra tak se sekne obrazovka a po 10 vteřinách se vypne. Pokud dám M33 driver tak to jen vyjede do menu a hra se stejne nespustí. mě jeli z 3 jen 2 - Nešel God of War Chains of olympus - zkusim to decryptnout E: thx to RaZzeR - Od tebe stahuju ISO xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sova287 Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Prosim ta RaZzeR kam hodit ten Homebrew Sorter ? diki moc... a som zabudol FxR diki moc za vsetko.. zatial mi vsetko slape... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Pokavaď to u TN HENu nemáte jinak, tak klasicky ms0:/PSP/GAME/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 funguje ti Flippyho UMD Finta? jo a Homebrew Sorter mám taky,házim ho do GAME a spouštim kůidně i přes hbl E: RaZzeR rychlejší.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sova287 Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Mne ide spustit priamo z hier.. prosim vas kam mam ukladat iso hry ? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Na root karty (f:/) a tam vytvoř složku ISO a do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sova287 Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 presne tak som to spravil a pise mi copuret data.. asi to je na pi** stiahnute.. odkial cucas iso hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3VL3R Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Díky všem, funguje to, konečně po těch měsících čekání (od prázdnin). První zkoušená hra Worms a jede. Díky za návody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horac Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Super vsecko jede jak ma :) i nove hry jako UFC2010...jinak doufam ze dalsi verze prometheusu uz bude klasicky flash...:) at jsou hry pekne v XMB :) jinak super prace ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 presne tak som to spravil a pise mi copuret data.. asi to je na pi** stiahnute.. odkial cucas iso hry ? http://console-forum.net/tema/81696-131-games-czshare-amp-multiload-new-tron-evolution musíš dát f:/iso a v PSP spustit Prometheus a pak ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 mi nejde jenom jedna hra a to pinball xD xD xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Mě nejde Chains of Olympus,zkusim to decryptnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Tak, teď si ještě pár měsíců počkat na TN HEN 6.35 a můžu hrát taky :DE: Nevíte někdo jak je to s tím 6.31?? Jestli to nějaký obětní beránek nezkoušel? na 6.35 jde hrát iso tady máš návod http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2010070004 a pak tam hod hen a potom ten iso loader Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 na 6.35 jde hrát iso tady máš návod http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2010070004 a pak tam hod hen a potom ten iso loader coze ? ... to mi chces jako rict ze to jde i na 6.35 ?... ja myslel ze jen na 6.20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Na 6.35 HBL Sukkiriki Prometheus nespustíš,HEN je v Kernel modu ale HBL v user modu takže to nejde a navíc,kdyby to šlo tak už na Patapon2 HBL je už dávno iLoader Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Na 6.35 HBL Sukkiriki Prometheus nespustíš,HEN je v Kernel modu ale HBL v user modu takže to nejde a navíc,kdyby to šlo tak už na Patapon2 HBL je už dávno iLoader aha tak co to ten kdyr kecá .... kua ja uz sem si dělal naděje .. sakráá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Ja som tu nebol, tak sa opýtam, ono vyšiel M33?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 jakej m33? asi mysleli M33 Driver pro ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.