fasta Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Jj toto :D to je nejaké vylepšenie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 M33 Driver je vylepšenej SONY driver,prostě to něco dělá aby ISO se spouštěli jako UMD P.S. irShell nejde a ISO Tool nenabízí decrypt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 tak sorry já to odzkoušet nemůžu, ale tak mě to napadlo že to pude :-( a i sem to někde už četl že to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 tak to byl fake.........jina knevíte jak zprovoznit Iso tool aby to decryptovalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sova287 Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 No spravil som to vsetko.. A ked zapnem Prometheus a potom iso tak mi ostane cierna obrazovka a hned sa to da do menu HBL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Ty to spouštíš přes HBL??!! to musíš přes HEN vole xD a pokud přes HEN tak zkus jiný ISO/CSO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sova287 Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Teraz nerozumiem.... mam vtom gulas :D vysvetli mi to pls.. HEN ide pustit bez HBL ? ked chcem pustit HEN tak davam normalne patabon bla bla bla a tam dam HEN potom to pracuje a hodi ma to naspet do psp menu... a HEN medzi hrami nemam.. alebo neviem ako vyzera jeho obrazok.. :D dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 takže - nahod HBL - v HBL nahod HEN - Udělej Flippyho UMD Fintu - spust v XMB Prometheus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Unser Developer Total_Noob gab heute in unserem Forum bekannt, dass eine 6.20 TN-B erscheinen wird. Sie wird voraussichtlich einige Bugfixes enthalten und auch 4g Modelle der PSP-3000 unterstützen! Developer Total_Noob našemu foru oznámil, že se objeví 6.20 TN-B. Předpokládá se, že obsahuje nějaké opravy chyb a podporu 4g modelů PSP-3000! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sova287 Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Uz to viem diki... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Přidána RaZzeRova novinka - THX E: Čus už jdu od PC,jsem tu totiž od 10:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sova287 Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Prosim vas kdo mi pomoze ? co je to VSH menu ? ako to mam nahodit pomocou tej finty ? Som totalny amater a nechcem si to psp dojebkat tak preto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Neboj sa týmto BRICK nedostaneš :D čítaj poriadne návod a máš to! VSH Menu: je to menu ktoré spustíš v XMB ( to je na psp tam kde vyberáš hry, videa, hudbu...) stlačením tlačídla select a tam vlastne môžeš nastaviť to, čo sa normálne nastaviť nedá napríklad FAKE Region.Dá sa to len na CFW..A nahodíš to podľa návodu, neboj sa je to pre tých neskúsených a nič nedodrbeš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 nahod hen,vyndej pametovku,zmackni select,najed na fake region a dej mexico,pak sjed dolu a dej restart vsh,az nabehne xmb dej umd,az se nacte tak jdi do xmb a spust prometheus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 FxR ty si dobrý závislák, nemal si ísť preč? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Genau 1 Tag nach dem Release des 6.20 TN HEN's veröffentlicht patpat nun CXMB für den 6.20 TN HEN. Uběhl jeden den od vydání 6.20 TN HEN a již je pro něj venku CXMB plugin. http://www.edisk.cz/stahni/94848/cxmb_620tnflofrucht_pscpfw.de.rar_8.62KB.html (můj reup - neodzkoušeno) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 super! 2 fasta. jsem na psp 2 razzer. hele sice je plugin ale jsou uz ctf? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Určitě ne, jelikož před pár hodinama teprv CXMB vyšel tak se na něj musejí udělat. Teď se spíš testujou ISOčka a hledají chyby v HENu. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sova287 Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 jupiiiiii diki ide mi to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Idú tam tie z 5.03? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 jo razzere,na henu nejde decryptnout iso,polozka decrypt eboot tam neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Zkus použít tuhle verzi: http://www.mediafire.com/?o57pp6kbuk095i4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 25, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Trošku morálky v tomto topicu :) Takže deníček, kde si píšete "jdu pryč" nebo "jupí zkusim to" veďte si jinde ... (Promazáno) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 No tak čo s tým CXMB? Ako ho spustím a pôjdu mi témy pre 5.50 GEN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vvacek Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 de prometheus i na 3000-ovce s 6.20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.