FxR Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 2 vvacek. ano ale pokud nejde tak zkus moji umd fintu 2 fasta. na cxmb se bude muset vytvorit new ctf,rozhodne nezkousej zadny ctf! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horac Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Nevite nekdo co muze zpusobovat ze kdyz chci prejit do sleep modu tak se rozblika power ledka a nekdy to zhasne a je to ve sleepu a nekdy to blika a pak se to vypne uplne...:( stalo se to uz nekomu ? E: zacalo to delat kdyz jsem zacal pouzivat HEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 2 fasta. na cxmb se bude muset vytvorit new ctf,rozhodne nezkousej zadny ctf! Skoro neskoro :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AsterCZ Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 mozna blba otazka, ale co by bylo lepsi nechat si 5.30 prome nebo to updatnout na 6.20 a zkusit ten novej hack?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 25, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Lepší je určitě nechat 5.03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Uběhl jeden den od vydání 6.20 TN HEN a již je pro něj venku CXMB plugin. http://www.edisk.cz/stahni/94848/cxmb_620tnflofrucht_pscpfw.de.rar_8.62KB.html (můj reup - neodzkoušeno) Mě to nejde stáhnout - pls reup na Czshare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 25, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Mirror http://dl.dropbox.com/u/1823587/cxmb_620tnflofrucht_pscpfw.de.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Můžete mi prosím napsat jake jedou pluginy na 6.20 tn hen? jak je mam spustit atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 na 6.20 oficiálně jede jenom ten ,,rádoby´´ CXMB, který je osekaný (nespustí žádná CUSTOM THEME, protože v něm chybí konvertor na 6.20), ale jde v něm vytvářet :D, ale ani to vytvořený si nespustíš :D :D Jinak je celkem blbost čekat, že 2 dny po vydaní už budeš mít v PSP ,,game categories´´/,,fake FW´´/,,fake MAC´´/,,cheater´´ a další pluginy, bez kterých bych se na mojem PSP neobešel (hlavně ten cheater :D ), protože jsou to všechno pluginy na 5.x a spuštění na 6.x se může rovnat bricku, nebo semibricku... a při lepším shození PSP PS: Sám jsem zkoušel 5.03 CXMB a při první zkoušce jsem byl *** za ušima jestli se něco nestane........(Poslední vydaná verze - 100% funkčnost, ale jedno špatně převedený theme a brick, nebo při lepším shození PSP). Tak vemte v úvaze co asi udělá verze 0.1 s theme co ani není převedený :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 notak fake mac i fake region už je v henu. a jede plugin na PSPdisp. to jsem skoušel a ještě prej Game Categories Light v1.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 game categories jede ale na flippyho umd finte ne,kosscz,jak je to pres pspdisp usb rychly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrnin Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Ta finta funguje uplně výborně to je paráda akorát bych se chtěl zeptat jestli se dá přes nějakou aplikaci spustit PSX hry?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honippik Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 zdarec, mám OFW 6.30. HEN se vydá na FW 6.35 nebo na kterej? je mi jasný, že to tu někde je psaný, ale vyznat se tu v tom je nadlidskej výkon.... Mám upgradovat na 6.35 nebo zůstat na 6.30? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 radsi zustan,a vse je napsany v zakladnim infu,hen ma byt na 6.35 ale je lepsi zustat dole 2 mrnin. to sem ale dobrej co? sem to sam nasel nahodou pri pokus-omyl xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honippik Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Dám na tebe :) už je aspoň známý nějaký přibližný datum vydání nebo je všechno zatím neurčitý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 notak fake mac i fake region už je v henu. a jede plugin na PSPdisp. to jsem skoušel a ještě prej Game Categories Light v1.1 Taky já nemluvím o zkrytí MAC a změně regionu, ale o Změnění hodnoty MAC a FW. (Já mám v políčku místo ,,5.03 Prometheus v10´´ ,,CFW 6.36 M33´´ :D a MAC mám 11:22:33:44:55:66:77:88:99) -To se pak vždycky blbej ptá...Hele jaktože máš 6.36 M33? A jak se dělá ta super mac adresa (chvíli jsem tam měl J0: D0:I0:00:S0:I0:00:V0:I0:L0:I0:Z0:A0:T0:00: P0:I0:C0:U0 doufám že to chátpete :cheesygrin: ) PS: Tento post neobsahuje žádné vugarity, nadávky, sex mezi lidmy a maňásky (Fur TV) a napodobeniny Tafroba :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrnin Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 FxR- to jsi fakt borec jako mě by to nikdy nenapadlo taková finta...fakt super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 je to bombovy super kvalita richle pohibovani šipkou no prostě bomba game categories jede ale na flippyho umd finte ne,kosscz,jak je to pres pspdisp usb rychly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Jo to je. Já mám taky fintu na nahození Mhuspeeda na poprvý a velkou roli v tom hrají ty vlastní obrázky + vždycky sjet na ten druhý, ale počkat až se načte options... PS: Na youtube jsem viděl borce co si stáhli 5.03. Změnili název a binární data na 7.03. V PSP jim to pri upgrade hodilo HB error, tak to spustili přes TN HEN a na tvrdo si brickli PSP.....:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BreC Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Všem děkuji !!! Už pařím Tony hawk Project 8 :P :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huiAPPOAJ Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Ták, na vlastní riziko jsem zkusil prdnout HEN na OFW6.31. Naštěstí to vypsalo jenom hlášku "Error: incompatible firmware" Takže mi nezbývá než čekat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frezen91468625049 Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Lidi mám problém... V system mám normálně že HEN mám a když sem zapnul hru tak tam bylo to logo PSP a najednou se to vyplo a HEN zase nemam co stim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 frezen a ty maš ten patchnutej hen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 frezen seklo se ti to pri gamebootu? zkus patch henu,nebo flippyho umd finta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 tady máte pluginy ktere jsou již pro 6.20 http://console-forum.net/tema/110498-pluginy-pro-6-20-tn-a-hen?p=1003773#post1003773 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.