KOSScz Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 už aby byl nějaky CFWenabler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horac Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 jo no...podle me az vyjde druha revize HENU tak to vymysli...:) az to bude stabilnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 aha to je v pr*** mi nejde převest ta hra... Vždyt máme prometheus - ten je lepší,nemusí se převádět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 tjn. ale tam to je přimo z xmb. a nejede mi tam nfs xD tak si necham promethea xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theCrone Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Když pustím např: Dextera tak se mi pokazde sekne pri nejakym nacitani, naruto ultimate ninja 3 se ani nerozjede, proste nabehne jakoze se nacita a hodi me to zpet do psp menu jakoby nic. Ale treba GoW : ghost of sparta jede jak ma i crashove. dela to i nekomu jinemu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Sú to hry .iso? Lebo PSX hry nejdu a .cso nemajú dobrú kompatibilitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theCrone Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 jo jsou iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bELodY Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Nevím co dělám špatně. Udělám vše podle névodu na mém PSP 3004 (6.35) a nejde to. Když vše nakopíruju jak má být, spustim tu hru, sjedu na 2. políčko, zmáčknu kolečko a chvíli černá obrazovka a za chvíli se objeví menu. A např Opera mini stejně nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Lebo to fw 6.35! Toto je len na 6.20 ty musíš počkať na HEN pre 6.35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bELodY Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Měl to být koment k jinému vláknu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 crone - nektery hry nejdou,prece jen patchnuty iso na 6.20 nejsou,zkus jinou verzy,napr pro prometheus,me nejde jen gow choo jinak zkusim ten openidea loader a kdyz pujde udelam tut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theCrone Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 2FxR = jestli ti nejde ten GoW : ghost of sparta tak ti muzu hodit link na tu verzi ktera mi jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 ne,nejde chains of olympus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 nesledoval jsem diskuzi, kazdopadne mne na 2004 jdou oba GOW, COO dokonce v CSO. Ale nehral jsem to nekam dal, jen spustit a zabit par priser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frezen91468625049 Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Normálně pustim HBL tam dam HEN dam select fake region a restart v system mam napsano ze mam HEN a když pustim ISO loader nebo jakoukoliv jinou HB hru tak se to po logu PSP vypne a HEN je pryc a mam zase klasik. Včera mi to slo hral sem Assassina a pak sem prepnul na NFS MW.cso vyplo se to a od ty doby mi to prave dela... zkousel sem s i bez patche a nejde a na tu FINTU mám memory 2GB.. kdyžtak mi písněte na ICQ 400793762 a nak mi poradite ... diky moc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 no tak mě nejde decryptovat v iso Tool a nechce se mě stahovat jiná verze P.S. má podřelou velikost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 podpořte T_N tím že mu pošlete nějake peníze. já sám jsem mu poslal 200kč. nvm jak jsi to banky udělaj na dolary ale to je fuk xD sbytek mam na kartě xD https: / / www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=8158859 Ahoj kluci, doufám, že se vám líbí HEN, tam jsou některé chyby, ale dám můj nejlepší k jejich řešení. Mnoho lidí mi řekla, že někteří kluci **** fake PayPal darování odkaz. Pro ty, kteří opravdu chtějí darovat mě, to je skutečný odkaz: https: / / www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=8158859 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 vytvořil jsem topic kde bude seznam CXMB ke stažení - http://console-forum.net/tema/110588-cxmb-schemata-na-tn-hen-6-20?p=1004497&viewfull=1#post1004497 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 na firmwaru 6.35 to zkoušet asi nemam že? edit: omlouvám se, už jsem se to dočetl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Ani nemáš jak. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frezen91468625049 Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Tak už se mi to povedlo tou FINTOU... Ale je normalni že při každym spuštění PSP musim HEN nahodit znova ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 frezen> jestli vypneš psp na tvrdo tak jo. ale jinak ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3VL3R Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 a jak se psp nevypina na tvrdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 kratce vypinacem, tim se jen uspi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 cau chci se zeptat,pojede Prometheus iLoader 6.20 na FW 6.35 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.