KamilG Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Už to jede jako pomásle. Akorát se chci zeptat, to musím pokaždé když chci spustit ISO loader vyrestartovat VHS? To to jinak nejde? Když to nerestartuju, tak mi to zamrzne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3VL3R Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 ano, zatím to funguje jedině tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedRose Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Asi mam stesti protoze zadna komplikace neprisla ;) 3004 PB s 6.20 a 16GB kartou od Sony nahral jsem HBL > Patapon > HEN s patchem > Iso Loader > Do slozky ISO hry a vse jede bez fint ;) Restarty prisly s hrama NFS:MW a Spiderman 2 jinak hry FlatOut, Tekken, Simpsons, TR Anniversary a TR Legend v pohode jedou bez padani ;) Takze zatim spokojenost ;) Trochu blby je ze po restartu se to musi absolvovat cele znova ale jede to v pohode ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 vyšel HBL R112 tak jdu testovat kompatibilitu s henem... Pak dodam info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 TuT Upgradnut o devlerův seznam funkčních her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HyNNy Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Hoši, návod na HEN je úžasný, ale chci se zeptat, nestalo se mi to poprvé.. Stáhnu hru, je v raru a už v tom raru to končí na ISO, když to rozbalím, je tam složka... → PSP_GAME a UMD_DATA.bin... V tom případě nevím, když se to má vždy rozbalit, jak to udělat :D Díky předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 hra musí mít příponu ISO. jakmile seš už na těch složkách PSP_GAME atd, tak to už je špatně. Zapni si v možnostech složky zobrazování přípon známých souborů. potom stačí kouknout jestli hra s příponou ISO a hodit na kartu, pokud bude v .rar nebo .part01 apod. tak to musíš rozbalovat dokud nedostaneš to ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 V raru? Pokud je koncovka ISO, je to ISO soubor ... asi máš nastavený v PC u programu, který otevírá archivy, aby otevíral i ISO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HyNNy Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Jojo, díky.. Ta hra je prostě v raru a je to přímo "ikonka" raru a končí to na ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Doufám že TN pracuje na nove vewrzi henu 6.20 TN-B (HEN) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HyNNy Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Asi blbá otázka, ale co myslí tím v tom tutoriálu "Nahoďte HEN a Spusťte Prometheus" Já to chápu tak → Zapnout Patapon, při načítání držet R a v tom Menu zapnout HEN, potom se mi ta hra vypne a Prometheus zapnout zas v tom Pataponu nebo jako aplikai samotnou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 HyNNy> ne až nahodiš hen tak běž do složky game jak máš patapon tam najdi iso loader spust ho a vyber si tam hru jakou chceš hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HyNNy Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 J, dík, ale zdá se mi, že mi to vyplo po zapnutí PSP :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HyNNy Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Jo, je to tak... Zapnu v Pataponu HEN, jdu do Game → MemoryStick → Prometheus Iso Loader →načte se Playstation Portable (při zapínání) → sekne se a je to down.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HyNNy Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Nebo je to hrou ? :? ta hra je God of War : Chains of Olympus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 hra God of War : Chains of Olympus na IL nejede odskoušeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HyNNy Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 A má to nějaký vliv na tu aplikaci ILoader ? :O PRotože při načítání se sekne obrazovka a vypne PSP.. (IL) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12345 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 jen se chci zeptat nejde nejak ty iso hry mazat přímo v psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 12345> mislím že jo přes program psp Filler nebo jak jse jmenuje jinak ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theCrone Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Kdyz chci zkusit psx hry tak to mam udelat podle tohoto navodu ? http://console-forum.net/tema/56830-cfwenabler-3-70-iso-cso-psx-pomoci-chickhen-psp-2000-3000-bez-rozdilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HyNNy Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Ale já myslím že Chains of Olympus nemá nějaký vliv na zapnutí IL ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 ne. tim si tak možna brickneš psp. na 6.20 IL nejdou PSX hry Kdyz chci zkusit psx hry tak to mam udelat podle tohoto navodu ? http://console-forum.net/tema/56830-cfwenabler-3-70-iso-cso-psx-pomoci-chickhen-psp-2000-3000-bez-rozdilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 chains of olymp jede,ale zalezi jaka verze,proto nadavam kdyz nekdo napise ze funguje ale nehodi link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wildwolf Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Je normální, že když mám nahozenej HEN a hraju ISO hry, tak se mi zničeho nic vypne, nebo se vypne ikdyž se třeba načítá iLoader? Zapnu ho znovu a HEN je zas pryč a musím nahazovat znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 chtěl jsem se zeptat vyzkoušel jsem asi 10 iso a vše jede jak má, ale u jedné hry, DJ MAX PORTABLE 3, mi ztmavne obrazovka, měnil jsem i různé isa, ale nic. Někdo mi tady radil vyzkoušet nějaký PATCH, ale nemůžu to najít, poradí mi někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.