sibereus Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 chains of olymp jede,ale zalezi jaka verze,proto nadavam kdyz nekdo napise ze funguje ale nehodi linkjá používám torrenty http://www.torrentz.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Je možne downgradovat 6.20? diskutu je se o tom a možne to je Zdroj- http://www.gamer-revue.cz/psp/?p=845 žadny google translator xD Ano, je tomu tak. 6.20 TN-A HEN by měl umožnit downgrade softwaru PSP z 6.20 na 5.03. Zní to zatím neuvěřitelně, jelikož se o tom nikdo nikdy nezmínil a ani to nikoho snad nenapadlo. Ale… Downgrade není bez rizika. Zatím se jedná o pouhou možnost, která není univerzální pro všechny typy PSP. Největší riziko podstupují majitelé PSP Slim s deskou v3 / 3000 / GO. Těm se to přímo nedoporučuje kvůli vysokému nebezpečí Bricku. Takže je třeba trochu času a snad se dočkáme plně funkčního downgradu. Zpráva číslo dva hovoří o podpoře pluginů Originální zpráva od Total_Nooba je prostá, krátká a výstižná: Today I just add plugins support to my TN HEN. Most of the plugins will not work, because lots of plugins are desgined for 5.XX. I perhaps may update some plugins for you, like cxmb, dayviewer. The VshMenu now has a new option FAST SCROLL MUSIC (thanks to Torch who allows me to use it). V překladu to znamená, že přidal podporu pluginů, ale že ne všechny pluginy budou fungovat kvůli tomu, že byly vytvořeny přímo pro formware verze 5.xx. Dále píše že by možná mohl aktualizovat nějaké pluginy, jako například cxmb či dayviewer, aby fungovaly. Do VSHMenu byla přidána nová možnost: FAST SCROLL MUSIC, za kterou patří díky Torchovi, který ji dovolil využít. Takže mezi 20-24.12 tohoto roku se dočkáme na vlastní kůži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HyNNy Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Prosím, mohl by mi někdo vysvětlit jak nainstalovat §vsh menu + dowload link ? moc prosím, předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 HyNNy. a co máš za ofw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HyNNy Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 HyNNy. a co máš za ofw? Mám 6.20 3004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horac Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 je tu neco noveho o henu na 6.35...spis takove povidani....http://wololo.net/wagic/category/tn-hen/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 tak se podívej do navodu tam je vše popsane a když tak napiš FxR on ti s tím pomůže... Mám 6.20 3004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HyNNy Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Já to tam nikde nevidím :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 běž do spoileru TuTorial aneb Návod na nahození HENu a Promethea a tam to všechno máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HyNNy Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Sry, ale já tam pořád žádnýá návod a download link nevidím :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 A co je tohle? T_N HEN Tutorial x). Updatněte na FW 6.20 pokud nemáte 1.) Stáhněte můj pack - http://czshare.com/1537639/gsXp/FxR_TN_HEN_Pack.rar x.) pokud nemáte Patapon2 demo tak si je stáhněte x.) Pokud nevíte jak nainstalovat HBL tak se koukněte semhttp://console-forum.net/tema/97189-half-byte-loader-hbl 2.) Nainstalujte HBL (kdo neví tak viz. link nad tímhle) 3.) Složku HEN přesuňte do x:/psp/game 4.) Patchlý eboot HENu dejte do složky HEN a nahradte jím původní 5.) Spustťe Patapon2 Demo,a při spouštění HBL držte pořád R i při nahazování HENu,R pusťte až v XMB 6.) Zmáčkněte SELECT a najede vám VSH menu,dejte Fake region třeba na Mexico a dejte Restart VSH 7.) Jděte se podívat do System => System Settings => System Information jestli tam máte 6.20 TN-A (HEN) 8.) Zkuste spustit nějakou Homebrew Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HyNNy Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Já nevím jestli jsem slepej nebo debil, ale nevidím tam nikde návod na instalaci VSH MENU a DOWNLOAD LINK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HyNNy Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Ahááááá sorry !! Já jsem spíše debil :D už to mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 vsh menu se nainstaluje samo. stahni hen ho do psp game a pokud nemáš HBL tak si ho stáhni podle mého tutu kdety je v tom navodu co jsem ti tu skopiroval... vic jednoduche to být nemůže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HyNNy Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Woohoo ! Hoši super práce !!! Díky za pomoooc ! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HyNNy Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Akorát nechápu, když v tom IL spustím např. Tron, tak mě to hodí do XMB :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 tak skus stahnout jinou verzy te hry. a některe hry nejedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sova287 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Moze byt vela pricin..Preto je zalozeny topic v ktorom sa to rozobera http://console-forum.net/tema/110668-funkcni-hry-na-tn-hen-6-20-prometheus-iloader/page2 -----presnejsie ktore hry idu ktore nie..Treba strpenie je to prva verzia henu a vsetky hry hned nepojdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 budme rádi že jedou alespon nějake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sova287 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 tak tak....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 jenze vsechny hry jdou! ale ty opice taky musi napsat link ke stazeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sova287 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Ja som vsetky zatial stahoval odtialto http://console-forum.net/tema/81696-131-games-czshare-amp-multiload-new-tron-evolution ---------a vsetko slape ako som uz pisal... E: Im to nevysvetlis.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 jak jsem již uvedl stahujte z www.thepiratebay.org a nebo z www.pspzone.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 http://torrentz.eu/ mrkněte sem, stačí napsat psp a máte co potřebujete, je to taková centrála torrentů, Zahrnuje ty nejlepší torrent weby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3VL3R Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 já nikde nesehnal funkční TDU... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.