KOSScz Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 TDU ani neznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghost23 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Zdravim, všecko jsem dělal podle návodu, stáhl jsem si Tekken 6 a hodil do šložky ISO, následně přes ten Patapon vlezu podržením R do toho menu a dám HEN, ten se nahodí, vidím ho i v system info TN-6.20(hen) a selectem vlezu do VSH menu, region danej na mexico a restartnu, pak chci znova vlízt do Pataponu abych se dostal do toho wMenu a nahodil IL, bohužel jak spustim patapona, PSP se vypne. Prosím pomocte :D //edit : Vyřešil jsem to vyndáním té karty při restartaci VSH menu - mam 2gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Prometheus se spousti z xmb,uz to pochopte! zkus flippyho fintu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 no jo FxR jsou tu ještě nějake paka xD Prometheus se spousti z xmb,uz to pochopte!zkus flippyho fintu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FwR7 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 mohu se zeptat, hrozí při špatné instalaci poškození, brick apod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3VL3R Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 ne, je to ošetřené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghost23 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 no jo FxR jsou tu ještě nějake paka xD Pako si laskavě říkej někomu jinýmu. Ohledně flashování psp jsem se nikdy nezajímal, a sám jsem si to podle návodu zprovoznil. BTW chvilku trvalo než sem pobral co je to XMB jako newbie :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theCrone Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 no jo FxR jsou tu ještě nějake paka xD btw : jak může někdo s tvým pravopisem říkat někomu že je pako ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 dpc co mate s mym pravopisem vadi vam to< tak sem nechod te. a u6 m2 pls p5estant2 s tim otravovat. dik... EDIT sorz ted mi blbne klavesa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theCrone Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 no jo FxR jsou tu ještě nějake paka xD Ne to ti neblbne klavesnice to jsi jen tupej a neumis si prepnout klavesnici z EN na CS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 tak ja se nedivam do lišti jestli tam je en nebo cz. Ne to ti neblbne klavesnice to jsi jen tupej a neumis si prepnout klavesnici z EN na CS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wildwolf Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Připadá silně nevhodné k tomuto topicu, aby se tu řešil nějakej pravopis. Tady není poradna českého jazyka nýbrž fórum o PSP. A jak již KOSScz zmiňoval, pokud se to některým nelíbí, tak ať jdou jinam nebo nespamují blbostma jestli tam bude y nebo i. Díky tak ja se nedivam do lišti jestli tam je en nebo cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Připadá silně nevhodné k tomuto topicu, aby se tu řešil nějakej pravopis. Tady není poradna českého jazyka nýbrž fórum o PSP. A jak již KOSScz zmiňoval, pokud se to některým nelíbí, tak ať jdou jinam nebo nespamují blbostma jestli tam bude y nebo i. Díky ale to, ze tu Koss o ostatnich rika, ze jsou paka, ti prijde ok.. :blink: Tady slo o to, ze Koss o ostatnich rika paka a pritom sam neumi cesky a neumi prepnout klavesnici z EN na CZ.. Kdyz sam nejsi dokonaly, tak se neser do ostatnich - to je myslim to, co se tu snazili Kossovi rict. Myslim, ze by vubec jeho pravopis neresili, kdyby se nenavazel do ostatnich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Bude to někdy ani na FW 6.35 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 no oni se do mě navažely i předtím když jsem nebyl vulgární. a ted už toho mam docela dost tak... Tak mi pište PM a nespamujte v topiku... PM rad mažu :-D ale to, ze tu Koss o ostatnich rika, ze jsou paka, ti prijde ok.. :blink:Tady slo o to, ze Koss o ostatnich rika paka a pritom sam neumi cesky a neumi prepnout klavesnici z EN na CZ.. Kdyz sam nejsi dokonaly, tak se neser do ostatnich - to je myslim to, co se tu snazili Kossovi rict. Myslim, ze by vubec jeho pravopis neresili, kdyby se nenavazel do ostatnich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Tak jsem to udělal a těd když nahodim ten Hen a pak promethea tak se mi restene psp nevite co s tiM ? Edit: Tak už to mám ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrianVandetta Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Tohle fórko je snad jediný kde sem to pochopil ale proč mi to nejde na PSP 2000 s 8GB kartou?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Tak už to sice mám ale ted mi promet... nenajde žádnou ISO hru a mám to normálně v F./ISO :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Enty> A co máš za format hry? CSO ISO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 briane: zkus moji fintu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrianVandetta Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 No, funguje to !!!! :D Můžu tu s něčim helpnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 E:// Fake... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 no to je ale v riti,to nedava smysl!!! jak muze go downgradovat na 5.03 kdyz zakladni fw je 5.70,a i kdyby ten downgrade byl tak ja bych do toho nesel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 1) Co s tím má základní FW společnýho? Pokavaď je menší tak se nahodí 6.20 a udělá se ten downgrade na 5.03. 2) Je to jenom dobře! Na 5.03 je mnohem víc funkcí a je propracovanější. Možná se pro tohle řešení rozhodli z důvodu, že jim 6.20 nejde pořádně prolomit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrianVandetta Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 no to je ale v riti,to nedava smysl!!! jak muze go downgradovat na 5.03 kdyz zakladni fw je 5.70,a i kdyby ten downgrade byl tak ja bych do toho nesel teda tady je poznat že to moc nechápeš.U PSP de downgrade i kdyby byl základní FW jakejkoliv a to znamená že na základnim FW nezáleží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.