FxR Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 no tak to jo,ale nekde sem cetl ze napr. na 2k nesel down na 1.50 a ted sem si uvedomil ze na 5.03 jdou cxmb z 5.00 ale sere me ze se jim to na 3k moc nedari a stratim usporadani videi do slozek xD jinak nevyte jak velky bude riziko cihly? 2 briane: nekde sem cetl ze by to nebylo mozny pac ten nizkej fw je nekompatibilni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrianVandetta Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 riziko je podle toho jaký má člověk IQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 teda tady je poznat že to moc nechápeš.U PSP de downgrade i kdyby byl základní FW jakejkoliv a to znamená že na základnim FW nezáleží. To neni pravda. PSP 2000 na 1.50 nedowngradujes, kdezto PSP 1000 ano. Zalezi na nejmensim FW, na kterem to PSP kdy jelo. Ty nizsi totiz nemuseji mit ovladace pro to PSP. A zrovna u PSP Go je to dost znat - PSP Go ma napriklad bluetooth a vnitrni pamet a mozna ma i jiny driver k displeji (PSP 2k ma jiny driver k displeji, nez 1k, tak proto treba nejde downgradovat na 1.50 - tady to muze byt stejny pripad). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 takze to u me asi nehrozi,jinak v downgradu se moc neorientuju jak rikal anonymous tak tak sem si to myslel,pac na psp.novinkach apod. pisou ze se na 2k 1.50 neda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 No jo pravda, mi nedocvaklo. Proto asi ta kompabilita na Go je 75%... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrianVandetta Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Anonymous_ : o tom vim ale přece by to mohlo jít a kdyžtak by možná šel fix na CFW aby to fungovalo i s Go. A to s PSP 1000 a ostatníma modelama vim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 podle mě je riziko 50% na 50%. ale buch vý jak jse to bude downgradovat. ale doufam že neudělaji pandoru to bych bil v pitli xD xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Anonymous_ : o tom vim ale přece by to mohlo jít a kdyžtak by možná šel fix na CFW aby to fungovalo i s Go. A to s PSP 1000 a ostatníma modelama vim Mozna fix pujde, mozna ne. Mozna bude stacit zkopirovat pouze nejake .prx soubory a mozna je to komplexnejsi problem a tak lehce to nepujde. Mozna to nejde vubec (stejne jako 1.50 vs PSP 2000).. Rozhodne ale nemuzes tvrdit, ze na zakladnim FW nezalezi a ze jde downgradovat na jakykoliv firmware - to plati pouze u PSP 1000, u dalsich PSP uz ne, protoze na ne nebyly drivery ve starsich FW. Takze vzdy spise musis pocitat, ze to nejde, nez naopak. Protoze pokud nikdo zadnej fix neudela nebo pokud zadnej patch nejde udelat, tak je smula, protoze v 5.03 urcite nejsou drivery na PSP Go (jak jsem rikal, minimalne bluetooth a interni pamet tam bude chybet.. A dost mozna bude jinej driver i na displej - coz je asi ten nejvetsi problem). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrianVandetta Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 nejmíň je pravda ale to že má PSP Go možnost hru pauznout a pak si jí dohrát , na to sem zapoměl. ale stejně by to nemusel bejt takovej problém :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 no tak doufam že pujde ten downgrade na 5.03 bo ja jsem měl základni myslím 5.50 EDIT:// můžete tu dat odkaz kde je napsano že TN děla hen-b? na tn blogu jsem nic nevyděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 TuT upgradnut 2 Koss: je to z pspking.de Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3VL3R Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 tak, už mi to přestalo fungovat včera mi ještě všechno jelo, ale dnes při spuštění ISO mě to po chvilce (černý disp.) hodí do XMB, at spustím jakoukoliv iso :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 zkus vyndat baterku a dáš Settings - System Settings - Restore System Settings Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3VL3R Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 baterku jsem zkoušel vyndat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 a restore settings? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3VL3R Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 jo, už to jede, všechno jsem popřepisoval a udělal i restore UP: Super, dokonce nemusím už ani dělat metodu s UMD :D 4GB SanDisk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3VL3R Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 tak, teď už nenajede ani HEN, po memory leak je konec, UMD načítá a tím to hasne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 divný,dej Patch + HBL R101 + můžeš zkusit formát karty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ali99 Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Tak s touhle novinkou se ve mě vzbudil i dojem toho že se TN na 6.35 asi zatím vykašlal...škoda ale stejně si ke GO koupim asi 2k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3VL3R Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 ať už je konečně ten downgrade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Pujde to i u PSP Go? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 1.2 ? No tak aspoň nemusím zase čakať naprázdno :D ..Znie to troška nereálne ale ja do toho viem prd :D TN radšej mohol popracovať na 6.35 HEN aby tí druhí nemuseli čakať a napr. GEN na na TN-Béčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrianVandetta Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Nešel někomu OpenIdea ISO Loader(ten co převádí ISO) a nevíte proč? to ISO musíte přetáhnout na loader kterej pak iso zpracuje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HyNNy Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Zkouška - Test - Zkouška - Test Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Hele mam problem S LitttlebigPlanet spustenou pres tohle. Kdyz chci zapnout tvoreni mojeho levelu, takk se mi to pri nacitani sekne vpne PSP a ja musim nahodit znovu..a furt dokola a dokola...co stím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.