KOSScz Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 tjn chtělo by mu to napsat xD xD jdu upravit tut,a to fake,myslim ze tam bude fake verze fwp.s. dupenka chce brick tak by mohl zkusit downgrade xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 FxR promin že ted spamuji ale tohle bych neměl dát do editu... Jak jsem si pročítal ten návod na downgrade tak to neni až tak složite. ale chlo by to vyskoušet a nebo počkat než by to bylo srozumitelnější Zde je dokaz k návodu na downgrade 6.20>5.03 http://www.pspgen.com/tuto-comment-downgrader-psp-depuis-6-20-tn-b-article-195735-3.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 jo,jak jsem si myslel,nacte to verzy fake fw,napr. 9.99 nebo 5.03 si myslim ja to zkusit nemuzu,nemam uz zaruku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 ja bych to mohl skusit. FxR nevyš kde stahnu New Psar Dumper ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrnin Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 To já bych to zkusil ale bojím se že se stane ten brick a pak nebudu vědět co stím ale rád bych to zkusil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 za hodinu jdu hledat,jinak to nekdo odzkousejte na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Mrnin> to skus ja do toho taky jdu a záruku ještě mám tak bych to šel při nejhorším reklamovat jenom potřebuji new Par Dumper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 tak už mám vše potřebne co tam psal že potřebuji. tak mi držte palce. a jestli to vyjde tak bude štastný nový rok xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrnin Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Ok jdu na jdu hledat New Par Dumper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 ja ho stahl od sut ten první http://www.pspgen.com/psardumper-5-00-disponible-decouvrir-entrailles-5-00-actualite-3262.html ale když dám čtvereček podle návodu tak mi na chvilku zčerna obrazovka ledka pro kartu blika jak nvm co a pak mě to vrati do XMB menu a n kartě nemam složku F0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrnin Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 prosímtě dal bys odkaz s programem?? třeba na edisk?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 http://www.edisk.cz/stahni/93223/psardumper-5-00-version-sans-eboot-5-00_153262.zip_54.66KB.html skusim tam dát eboot z ofw 5.00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 tady máte PsarDumper na Czshare http://czshare.com/1543909/AXBy/psardumper_630_src.rar Jinak,kdo hraje GTA CHTW a má účet na SocialClub? E: Kam se dává ten PsarDumper? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 psar dumper se ma hodit normalně do game skusím ještě povolit protect flash0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 myslim že protect flash0 je ochrana proti vchodu do flash0 Jinak mě se to nějak v psp nechce zobrazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 stáhni ten muj to mám z pspgen http://www.edisk.cz/stahni/93223/psa...p_54.66KB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Tak jsem upravil TuT - ted jdu dělat návod na Downgrade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 a ty už jsi ho skoušel že jdeš dělat ten návod? a jestli jo jak jse ti podařilo správně spusti nev psas dumper nebo jak to je Tak jsem upravil TuT - ted jdu dělat návod na Downgrade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrnin Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Mám stažené všechny potřebné věci pro update tak jdu skusit štěstí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Takže jsem úspěšně udělal downgrade na psp fat i slim, jak to bude na 3000 a go to nevím ale alesponň u psp 3000 by to mělo být ok Kdyby měl někdo zájem, soubory potřebné pro downgrade zde Návod: V žádném případě nezodpovídám za škody způsobené čímkoliv, vše děláte na vlastní riziko !! 1. nakopírovat obsah raru na root karty 2. spustit patapon 2 demo => spustit hbl => spustit HEN 3. spustit PSAR DUMPER => stisknout [] (čtvereček) a čekat dokud se nedecryptuje eboot oficiálního FW 5.00 4. připojit PSP k PC pomocí USB => soubor version.txt (ms0:/F0/vsh/etc/version.txt) nakopírovat do ms0:/seplugins (pokud složka seplugins neexistuje, tak vytvořit) 5. ve VSH menu povolit funkci fake index.dat 6. restartovat psp pomocí restart VSH 7. v game spusit "update" na 5.03 => řídit se pokyny na displeji 8. tadá, downgrade na 5.03 je hotov, teď už si jen stáhněte ChickHEN + 5.03 GEN/prometheus nebo co budete chtít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 neskusil jsem ale jdu na to,jinak TN Hen - B udělal vetší podporu o 99% E: No ot si děláš srandu ne Raczek? to je skvělý! Přidám to do TuTu a dám tě na čestný místo do THX Listu E: nejde to stáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 tak čekej, nějak to pošteluju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 jdu najít foťák,modlete se abych ho našel xD,udělám Gameplay foťák nenalezen,kde ku*va může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Raczek můžeš ten odkaz reupnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 už se na tom pracuje... než to reupnu tak kdo je registrovanej na pspgenu tak si to může stáhnout odtamtaď http://www.pspgen.com/divers/telecharger-195736.html?secours Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.